Bloemige parfums

Bloemige parfums wekken de pracht van de natuur tot leven met hun delicate, romantische en vaak vrouwelijke tonen. Door bloemnoten zoals roos, jasmijn en lelie te mengen, creëren ze een tijdloos en elegant aroma dat betovert en verfrist.

Eau de Parfum - Pas Ce Soir
€170,00
Eau de Parfum - Un Musc
€110,00
Eau de Parfum - Une Fleur d'Oranger
€110,00
Eau de Parfum - Une Rose
€110,00
Eau de Parfum - Villa Neroli
€170,00
Eau de Parfum - Wood Jasmin
€190,00

Bloemige parfums

Ontdek de betoverende wereld van bloemen parfums, waar de meest prachtige tuinen en bloemenvelden tot leven komen in een flesje. Deze geuren, die vooral gekenmerkt worden door hun delicate, romantische, en vaak vrouwelijke tonen, vormen een essentieel onderdeel van de parfumwereld.

 

Wat is een bloemige parfum?

Een bloemige parfum is een geur die hoofdzakelijk gebaseerd is op de geuren van bloemen. Dit type parfum maakt vaak gebruik van noten van verschillende bloemen zoals roos, jasmijn, lelie en vele anderen om een harmonieuze en vaak zeer vrouwelijke geur te creëren. Bloemen parfums kunnen zowel enkelvoudige als samengestelde bloemnoten bevatten, en geven een frisse, natuurlijke, en soms poëtische dimensie aan een geur.

Ga je liever voor een warmere / herfst en wintergeur? Dan zijn Kruidige parfums en Houtachtige parfums wellicht geschikt voor jou.

 

Welke parfum ruikt naar bloemen?

Er zijn vele parfums die naar bloemen ruiken, met creaties die variëren van eenvoudige, enkele bloemige noten tot complexe, multiflorale boeketten. Enkele bekende bloemige parfums zijn:

BDK Parfums Bouquet De Hongrie - Eau de Parfum

De BDK Parfums Bouquet De Hongrie - Eau de Parfum is als een boeket uit Hongarije. Het heeft een bloemige en groene muksusgeur die doet denken aan lente in de tuinen van het Palais-Royal.

 

BDK Parfums Eau de Parfum - Pas Ce Soir

Een milde en bloemige parfum. De geur is subtiel fruitig, kruidig en houtig waarbij jasmijn, kweepeer en oranjebloesem de boventoon voeren.

 

Obvious Parfums Eau de Parfum - Une Fleur d'Oranger

Obvious Parfums Eau de Parfum - Une Fleur d'Oranger. Zacht en sensueel als een zomermiddag, de geur van zonneschijn. Laat je door de oranjebloesem meevoeren naar het Mediterraanse hart en ontdek de schoonheid van citrus. Een ambivalente geur waarin onschuld en sensualiteit met elkaar verweven zijn. 

 

Voor wie is een bloemen parfum geschikt?

Bloemen worden vaak geassocieerd met vrouwen maar verkijk je er niet op dat er ook mannelijke geuren zijn die naar bloemen ruiken. Noten van bloemen worden nu op innovatieve manieren gebruikt om frisse, moderne geuren te creëren die geschikt zijn voor alle geslachten. 

 

Wat zijn de populairste bloemige noten in parfums?

De populairste bloemige noten in parfums zijn vaak die van rozen, jasmijn en lelie van dalen. Andere geliefde noten zijn onder meer magnolia, tuberoos, gardenia, viooltjes en lavendel. Deze bloemige noten kunnen op zichzelf staan, maar worden vaak gemengd met andere noten zoals bijvoorbeeld vanille of musk om een unieke en complexe geur te creëren.

 

Hoe kies je de perfecte bloemige parfum?

De perfecte bloemengeur parfum kiezen is een persoonlijke aangelegenheid en hangt af van individuele voorkeuren. Het is belangrijk om rekening te houden met de verschillende noten in een parfum en hoe deze reageren op je huid. Het wordt aangeraden om verschillende geuren uit te proberen en te kijken hoe ze zich gedurende de dag ontwikkelen. Bij veel parfums kun je samples bestellen om te kijken of een geur bij jou past.

 

Bloemige geur kopen?

Ben jij enthousiast geworden over bloem parfums? Ze zijn eenvoudig te bestellen bij Care for Skin. Wil je graag een passend advies met de producten? Neem dan contact op met de klantenservice via [email protected] of bel op werkdagen naar 085 060 7005