Bloemige parfums

Ik wek de pracht van de natuur tot leven met mijn delicate, romantische en vaak vrouwelijke tonen. Door bloemnoten zoals roos, jasmijn en lelie te mengen, creëer ik zo een tijdloos en elegant aroma dat betovert en verfrist. 

Eau de Parfum - Giardino di Boboli
€220,00
Eau de Parfum - Kitten Heel
€3,95
Eau de Parfum - Kitten Heel
€190,00
Bestseller
Eau de Parfum - Loafer
Roberto Ugolini
€3,95
Bestseller
Eau de Parfum - Loafer
Roberto Ugolini
€190,00
Eau de Parfum - Marzocco
€190,00
Bestseller
Eau de Parfum - Un Musc
€29,00
Bestseller
Eau de Parfum - Un Musc
€110,00
Eau de Parfum - Une Fleur d'Oranger
€110,00
Bestseller
Eau de Parfum - Une Rose
€110,00
Eau de Parfum - Villa Neroli
€3,00
Eau de Parfum - Villa Neroli
€190,00
Eau de Parfum - Wood Jasmin
€3,00
Eau de Parfum - Wood Jasmin
€190,00
Eau de Parfum Extrait- 17 Rosso
€220,00
Pagina 1 van 2

Bloemige parfums

Ontdek de betoverende wereld van bloemen parfums, waar de meest prachtige tuinen en bloemenvelden tot leven komen in een flesje. Deze geuren, die vooral gekenmerkt worden door hun delicate, romantische, en vaak vrouwelijke tonen, vormen een essentieel onderdeel van de parfumwereld. Bekijk ook eens onze Top 10 damesgeuren.

 

Wat is een bloemige parfum?

Een bloemige parfum is een geur die hoofdzakelijk gebaseerd is op de geuren van bloemen. Dit type parfum maakt vaak gebruik van noten van verschillende bloemen zoals roos, jasmijn, lelie en vele anderen om een harmonieuze en vaak zeer vrouwelijke geur te creëren. Bloemen parfums kunnen zowel enkelvoudige als samengestelde bloemnoten bevatten, en geven een frisse, natuurlijke, en soms poëtische dimensie aan een geur.

Ga je liever voor een warmere / herfst en wintergeur? Dan zijn Kruidige parfums en Houtachtige parfums wellicht geschikt voor jou.

 

Welke parfum ruikt naar bloemen?

Er zijn vele parfums die naar bloemen ruiken, met creaties die variëren van eenvoudige, enkele bloemige noten tot complexe, multiflorale boeketten. Enkele bekende bloemige parfums zijn:

BDK Parfums Bouquet De Hongrie - Eau de Parfum

De BDK Parfums Bouquet De Hongrie - Eau de Parfum is als een boeket uit Hongarije. Het heeft een bloemige en groene muksusgeur die doet denken aan lente in de tuinen van het Palais-Royal.

 

BDK Parfums Eau de Parfum - Pas Ce Soir

Een milde en bloemige parfum. De geur is subtiel fruitig, kruidig en houtig waarbij jasmijn, kweepeer en oranjebloesem de boventoon voeren.

 

Obvious Parfums Eau de Parfum - Une Fleur d'Oranger

Obvious Parfums Eau de Parfum - Une Fleur d'Oranger. Zacht en sensueel als een zomermiddag, de geur van zonneschijn. Laat je door de oranjebloesem meevoeren naar het Mediterraanse hart en ontdek de schoonheid van citrus. Een ambivalente geur waarin onschuld en sensualiteit met elkaar verweven zijn. 

 

Voor wie is een bloemen parfum geschikt?

Bloemige parfums en frisse parfums worden vaak geassocieerd met vrouwen maar verkijk je er niet op dat er ook mannelijke geuren zijn die naar bloemen ruiken. Noten van bloemen worden nu op innovatieve manieren gebruikt om frisse, moderne geuren te creëren die geschikt zijn voor alle geslachten. 

 

Wat zijn de populairste bloemige noten in parfums?

De populairste bloemige noten in parfums zijn vaak die van rozen, jasmijn en lelie van dalen. Andere geliefde noten zijn onder meer magnolia, tuberoos, gardenia, viooltjes en lavendel. Deze bloemige noten kunnen op zichzelf staan, maar worden vaak gemengd met andere noten zoals bijvoorbeeld vanille of musk om een unieke en complexe geur te creëren.

 

Hoe kies je de perfecte bloemige parfum?

De perfecte bloemige Eau de Parfum of parfum olie kiezen is een persoonlijke aangelegenheid en hangt af van persoonlijke voorkeuren. We raden aan om verschillende geuren uit te testen en om te kijken hoe deze geuren ontwikkelen op je huid gedurende de dag. 

Bekijk ook eens onze Niche parfums!

 

Bloemige geur kopen?

Ben jij enthousiast geworden over bloem parfums? Ze zijn eenvoudig te bestellen bij Care for Skin. Wil je graag een passend advies met de producten? Neem dan contact op met de klantenservice via [email protected] of bel op werkdagen naar 085 060 7005

 

Meer weten over parfums? Lees ook:

- Het verschil tussen Eau de Toilette en Eau de Parfum!

- BDK Parfums collection