Frisse parfums

Omhul jezelf met een frisse parfum, met sprankelende noten van citrus en knisperende groene accenten. Ik geef je letterlijk een frisse adempauze in het drukke dagelijkse leven.

Eau de Parfum - Azzurro
€3,95
Eau de Parfum - Azzurro
€190,00
Eau de Parfum - Bergamot
€3,75
Eau de Parfum - Bergamot
€96,00
Eau de Parfum - Kitten Heel
€190,00
Eau de Parfum - Sel d'Argent
€3,00
Eau de Parfum - Sel d'Argent
€190,00
Eau de Parfum - Strawberry
€96,00
Eau de Parfum - Une Figue
€29,00
Eau de Parfum - Une Figue
€110,00
Eau de Parfum - Une Verveine
€110,00
Perfume Oil - Strawberry
€36,00

Wat zijn frisse parfums?

Frisse parfum is een specifieke categorie van geuren die doorgaans licht, levendig en verkwikkend zijn. Ze zijn vaak samengesteld om een gevoel van frisheid en schone elegantie over te brengen. Deze parfums bevatten doorgaans ingrediënten die geassocieerd worden met frisheid, zoals citrusvruchten, aquatische noten, groene geurnoten en florale accenten. De geur brengt een gevoel van verfrissing en opgewektheid teweeg. Bekijk ook eens onze Top 10 damesgeuren.

 

Welke parfum ruikt fris?

Er zijn verschillende frisse parfums. Wij hebben onze favoriete frisse parfums op een rijtje gezet:

 

Malin+Goetz Eau de Parfum - Bergamot

De Malin+Goetz Eau de Parfum - Bergamot. Bruisend en helder als de zonovergoten bergamot bomen in Zuid-Italië. Ervaar het sprankelende spectrum van een citrusboomgaard in volle bloei, met groene kruidige ondertonen van paprika en gember. Aardse noten van muskus en hout geven de parfum een ingetogen elegantie.

 

Obvious Parfums Eau de Parfum - Une Figue

Obvious Parfums Eau de Parfum - Une Figue. De fruitige vijg met waterige tonen en de befaamde strobloem met honingachtige noten. Oorspronkelijk uit het zonnige Corsica, waar de gezegde luidt: een vijgenboom heeft de voeten in het water en het hoofd in de zon. Een zachte maritieme geur vol frisheid en warmte.

 

BDK Parfums Eau de Parfum - Sel d'Argent

De BDK Parfums Eau de Parfum - Sel d'Argent is een aquatische parfum met frisse, zilte en muskusachtige noten. Bergamot en grapefruit worden in deze geur versterkt, terwijl bloemige en muskusachtige noten de parfum zacht en sensueel houden.  

 

Voor wie is een frisse parfum geschikt?

Een frisse Eau de Parfum of parfum olie is geschikt voor bijna iedereen en voor verschillende gelegenheden. Ze zijn vooral populair bij vrouwen die op zoek zijn naar een dagelijkse geur die niet overweldigend is en geschikt is voor de warme seizoenen. Als je van lichte, verfrissende geuren houdt, is een frisse parfum of een bloemige parfum de juiste keuze voor jou. Ga je liever voor een warmere / herfst en wintergeur? Dan zijn kruidige parfums of houtachtige parfums wellicht geschikt voor jou.

 

Wat zijn de populairste frisse noten in parfums?

Er worden verschillende geurnoten gebruikt om frisheid in een parfum te creëren. Enkele van de populairste frisse noten zijn:

  • Citrusnoten: Citrusvruchten zoals citroen, sinaasappel en limoen brengen helderheid en levendigheid in de geur.
  • Munt: Munt geeft een verkoelend en verfrissend effect.
  • Bergamot: Deze citrusvrucht voegt een delicate zoetheid toe aan de frisheid.
  • Zeelucht en algen: Voor een vleugje oceaanfrisheid.
  • Groene bladeren en kruiden: Dragen bij aan een natuurlijke, groene frisheid.

 

Hoe kies je de perfecte frisse parfum?

De perfecte frisse geur kiezen is een persoonlijke aangelegenheid en hangt af van persoonlijke voorkeuren. We raden aan om verschillende geuren uit te testen en om te kijken hoe deze geuren ontwikkelen op je huid gedurende de dag. 

Bekijk ook eens onze Niche parfums!

 

Frisse parfum kopen?

Frisse parfum koop je eenvoudig bij Care for Skin. Wil je graag een passend advies met de producten? Neem dan contact op met de klantenservice via [email protected] of bel op werkdagen naar 085 060 7005. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes voorzien jou graag van een passend huidadvies.

 

Meer weten over parfums? Lees ook:

- Het verschil tussen Eau de Toilette en Eau de Parfum!

- BDK Parfums collection