Geurstokjes

Ik ben een populaire manier om je huis te voorzien van een aangename geur. Ik ben gemakkelijk te gebruiken en vorm een prachtige accessoire in huis. 

Tranquillity Home Fragrance
€66,75
Home Essentials Nuit des Figues 2023
€60,00
Tranquillity Home Fragrance
€14,85
Aromasoul Home Fragrance
€67,25
Geurstokjes - Rock Roses
Marie-Stella-Maris
€19,90
Geurstokjes - Voyage Vétiver
€19,90
Geurstokjes - Lemon Notes
Marie-Stella-Maris
€34,90

Welke geurstokjes ruiken het beste?

Het bepalen van de beste geurstokjes hangt vooral af van je persoonlijke voorkeur. Sommige mensen geven de voorkeur aan frisse, citrusachtige geuren, terwijl anderen houden van diepe, muskusachtige geuren. Wij hebben daarom onze favoriete beste geurstokjes op een rijtje gezet:

 

Marie-Stella-Maris Geurstokjes - Objets d'Amsterdam

Deze Marie Stella Maris geurstokjes passen in ieder interieur vanwege het stijlvolle design. Ze verspreiden een fijne, sprankelende geur met geurtonen van groene thee, citrusakkoorden en salie. Je kunt deze luxe geurstokjes combineren met de Marie-Stella-Maris Room Spray - Objets d'Amsterdam.

 

Comfort Zone Tranquillity Home Fragrance

Deze geur stokjes verspreiden een heerlijke, ontspannen geur door de ruimte. Met etherische oliën van zoete sinaasappel, cederhout, roos, geranium en sandelhout. Deze geurstokjes kun je makkelijk bijvullen met de Comfort Zone Tranquillity Home Fragrance Refill + Bamboo Stick (10 st). Ook kun je ze combineren met een heerlijke geurkaars, de Comfort Zone Tranquillity Candle.

 

Marie-Stella-Maris Geurstokjes - Courage des Bois

Deze Marie Stella Maris geur stokjes passen in ieder interieur door het stijlvolle design. Ze verspreiden een tijdloze, sensuele geur op subtiele wijze. De geurstokjes zijn gemaakt met sandelhout, cederhout en patchouli. Combineer de luxe geurstokjes met een geurkaars of een roomspray in dezelfde geur voor een optimale geurbeleving.

 

Comfort Zone Aromasoul Home Fragrance

Deze geurstokjes hebben een exclusieve, Aromasoul Mediterranen geur, met de frisse en verkwikkende noten van de Middellandse Zee. Je kunt in iedere gewenste ruimte genieten van de geliefde Aromasoul geur. Combineer de geurstokjes met de Comfort Zone Aromasoul Mediterranean Candle.

 

Mag je geurstokjes omdraaien?

Ja, het wordt zelfs aanbevolen om de geurstokjes om te draaien, om de geur verspreiding te maximaliseren. Het omdraaien van de stokjes zorgt ervoor dat de olie volledig wordt opgenomen en helpt bij het verspreiden van de geur door de ruimte. Je kunt de stokjes omdraaien als je merkt dat de geur begint te vervagen, wat meestal elke paar dagen tot een week is.

 

Hoe vaak moet je geurstokjes vervangen?

Hoe vaak je de geurstokjes moet vervangen hangt af van de grootte van de diffuser, de hoeveelheid olie die hij bevat en hoe open of gesloten de ruimte is waarin je de geurstokjes plaatst. Over het algemeen kunnen geurstokjes tussen de 4 en 8 weken meegaan voordat ze vervangen moeten worden. Wanneer je merkt dat de geurstokjes geen geur meer verspreiden, ook niet als je de geurstokjes omdraait, zijn ze toe aan vervanging. 

Lees ook eens onze blog: Maak een spa van je huid met Marie Stella Maris.

 

Kan je geurstokjes opnieuw gebruiken?

Het hergebruiken van geurstokjes is niet aan te raden. Na verloop van tijd raken de stokjes verzadigd met de geuroliën en kunnen ze de geur niet meer zo effectief verspreiden. Bovendien, als je besluit om een nieuwe geur te proberen, kunnen de oude stokjes nog steeds de resten van de vorige geur bevatten, wat kan leiden tot een onaangename mix van geuren. Voor het beste resultaat gebruik je nieuwe stokjes wanneer je de diffuser opnieuw bijvult.

Geurstokjes zijn als een parfum voor het huis. Bekijk ook eens de andere parfums in ons assortiment: Body MistEau de ParfumGeurkaarsHaarparfumParfum OlieRoomsprayTop 10 damesgeuren.

 

Geurstokjes kopen?

Geurstokjes zijn eenvoudig te bestellen bij Care for Skin. Wil je graag een passend advies met de producten? Neem dan contact op met de klantenservice via  of bel op werkdagen naar 085 060 7005. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes voorzien jou graag van een passend advies.