Roomspray

Ik ben een essentieel huishoudelijk product en ben ontworpen om onaangenamen geuren te verwijderen en je huis te verfrissen met een aangename geur. Ik ben van bloemig tot houtachtig te verkrijgen, afhankelijk van je persoonlijke voorkeur. 

Bestseller
Room Spray - Rock Roses
Marie-Stella-Maris
€19,90
Tranquillity Home Spray
€39,25
Room Spray - Lemon Notes
Marie-Stella-Maris
€19,90
Room Spray - Voyage Vétiver
€19,90
Room Spray - Courage des Bois
€19,90
Skin Regimen Ambiance Spray
€44,00
-10%
OOOO de Parfum Room Spray
€65,00
€58,50
-30%
Atmosphere Spritz Interior
€42,95
€30,07
-30%
Outscent Spritz Exterior
€55,00
€38,50
-30%
Inscental Spritz Interior
€62,50
€43,75

Wat is een roomspray?

Een roomspray, ook wel een interieur spray, is een product dat ontworpen is om ongewenste geuren in je huis te elimineren en het tegelijkertijd een aangename geur te geven. Het komt meestal in de vorm van een vloeistof in een spuitfles die je in de lucht of op specifieke oppervlakken kunt sprayen. De geur van een interieur spray kan variëren van bloemen en fruit tot kruiden en houtsoorten. De keuze van de geur hangt af van je persoonlijke voorkeur en de sfeer die je in huis wilt creëren.

Bekijk ook onze andere producten in de categorie parfum: Body MistEau de ParfumGeurstokjes, GeurkaarsHaarparfumParfum OlieTop 10 damesgeuren.

 

Hoe gebruik je een roomspray?

Het gebruik van een room spray is heel eenvoudig. Je houdt de fles op armlengte, richt in de richting waar je de geur wilt verspreiden en je drukt op de sproeiknop. Het is belangrijk dat je de spray niet direct op meubels of textiel spuit, tenzij het product aangeeft dat dit veilig kan. De geur kan direct na het spuiten sterk zijn, maar dit vervaagt tot een subtiele geur na een paar minuten.

Lees ook eens onze blog: Maak een spa van je huis met Marie Stella Maris.

 

Welke geur blijft lang hangen in huis?

De duurzaamheid van een geur in je huis hangt af van een aantal factoren, zoals de grootte van de ruimte, de luchtstroom, de gebruikte ingrediënten in de spray en de concentratie van de geur. Over het algemeen hebben zwaardere, houtachtige geuren zoals sandelhout, ceder en patchouli de neiging om langer te blijven hangen lichte, citrusachtige of bloemige geuren. Dit komt omdat de moleculen in zwaardere geuren groter zijn en dus langer in de lucht blijven. 

 

Kan je roomspray als parfum gebruiken?

Hoewel de verleiding groot kan zijn, is het niet aan te raden om room spray als parfum te gebruiken. Roomsprays zijn ontworpen voor gebruik in huis en vaak niet getest voor veiligheid of allergieën op de huid, zoals parfums dat wel zijn. Bovendien kunnen de concentraties van geuren in roomsprays veel hoger zijn dan die in lichaamsparfums, wat kan leiden tot huidirritatie of een overweldigende geur. Het is altijd het beste om producten te gebruiken zoals ze bedoeld zijn om mogelijke negatieve effecten te verminderen.

 

Beste roomspray

Wat de beste huisparfum spray is hangt volledig af van persoonlijke voorkeuren. Wij hebben onze favoriete beste huisparfum sprays op een rijtje gezet:

Marie-Stella-Maris Room Spray - Rock Roses

De Marie-Stella-Maris Room Spray - Rock Roses heeft een uitnodigende en florale geur. De Marie Stella Maris No. 10 Rock Roses verspreidt een florale, verleidelijke geur met tonen van roos, kasjmier en leer. Combineer deze huisspray met de Marie Stella Maris Geurstokjes - Rock Roses.

 

Comfort Zone Tranquillity Home Spray

De Comfort Zone Tranquillity Home Spray verspreidt een heerlijke geur door de woonkamer heen. De roomspray heeft een delicate, bloemige geur en weet een ontspannende sfeer te creëren. Combineer deze interieurspray met de Comfort Zone Tranquillity Candle.

Marie-Stella-Maris Room Spray - Objets d'Amsterdam

De Marie-Stella-Maris Room Spray - Objets d'Amsterdam heeft een fijne en sprankelende geur. De Marie Stella Maris Objets d'Amsterdam bevat geurtonen van groene thee, citrusnoten en salie. Combineer deze room spray met de Marie Stella Maris Geurstokjes - Objets d'Amsterdam.

 

Vegan roomspray

Een vegan roomspray is een kamer spray voor in huis die geen dierlijke ingrediënten of bijproducten bevat. Bovendien wordt er bij de productie van een vegan roomspray ervan niet getest op dieren. Voorbeelden van vegan roomspray zijn:

Comfort Zone Tranquillity Home Spray

Oolaboo OOOO de Parfum Room Spray

Marie-Stella-Maris Room Spray - Objets d'Amsterdam

 

Roomspray kopen?

Roomspray is eenvoudig te bestellen bij Care for Skin. Wil je graag een passend advies met de producten? Neem dan contact op met de klantenservice via  of bel op werkdagen naar 085 060 7005. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes voorzien jou graag van een passend advies.