Payot

Het belang van huidverzorging en de medische deskundigheid van arts Nadia Payot, komen samen in de producten voor alle huidtypen en voor elke fase in het leven.

-30%
Gel Nettoyage Integral
€17,35
€12,15
-30%
Supreme Jeunesse Concentrate
€74,33
€52,03

Payot staat voor vertrouwen, erkende doeltreffendheid en continu zoeken naar vernieuwing en sensorialiteit. In het geïntegreerde laboratorium voor onderzoek in de omgeving van Parijs wordt gewerkt aan de cosmetische huidproducten. Onderzoekers en wetenschappers ontcijferen samen de geheimen van de huid en doen wetenschappelijke ontdekkingen op gebied van celgeneratie.

Er zijn verschillende selectieprocessen, formuleringen en herformuleringen nodig om een zo goed mogelijk cosmetisch product te ontwikkelen. Elk product van PAYOT voldoet aan criteria van doeltreffendheid en veiligheid en de producten van Payot zijn op een natuurlijke wijze ontwikkeld en perfect samengesteld.

Ze worden dermatologisch getest. Payot test niet op dieren en leeft de Europese voorschriften na.

 

Payot geschiedenis

Nadia Payot is in 1913 de eerste vrouwelijke arts van haar generatie. Wanneer zij balletdanseres Anna Pavlova ontmoet, ziet Nadia het belang van huidverzorging in. Als een lichaam door oefening jong en goed gevormd kan blijven, dan zou dat ook moeten kunnen gelden voor het gezicht. Ze ziet in, dat mooi zijn vooral een kwestie is van lekker in je vel zitten.

Ze besluit haar kennis en medische deskundigheid te bundelen en ontwikkeld een actieve en preventieve gezichtsgymnastiek die ze leert aan haar klanten. De gezichtsmassagetechniek wordt beroemd in 1920 en is tot op heden het kenmerk van alle proffesionele behandelingen van Payot. 

Nadia Payot wil meer en ontwerpt een lijn unieke gezichts- en lichaamsverzorgingsproducten. Het vrouwenlichaam inspireert haar tot het ontwikkelen van de Payot pot voor haar crèmes, zoals oa Crème nr2 en Nutricia.

In 1937 opent Payot als een van de eerste merken een spa in Frankrijk. Professionals op het gebied van schoonheid gaan werken met het merk. Nadia Payot hecht veel waarde aan vakkennis en opent daarom in 1947 de eerste schoonheidsschool. 

Nu, bijna 100 jaar later, helpt Payot vrouwen nog steeds dagelijks hun schoonheid in eigen handen te nemen, door deskundige uitvoerende behandelingen zelf thuis voort te kunnen zetten.

 

Payot Pate Grise

De Pâte Grise L'Originale PAYOT is al bijna 70 jaar de ideale verzorging om kleine puistjes zo snel mogelijk te laten rijpen. Dit puistjesbestrijdend schoonheidsgeheim werd doorgegeven van generatie op generatie. De geheime formule werkt ‘s nachts in om de rijping van kleine puistjes te versnellen en onzuiverheden van de huid snel te laten verdwijnen!

Payot Pate Grise L'Originale is een trekzalfachtige substantie met een zuiverende werking die het rijpingsproces van puistjes versnelt. Dankzij de zuiverende actieve bestanddelen, is de Payot Pate Grise L'Originale de ideale behandeling om het rijpingsproces van puistjes te versnellen waardoor ze eerder verdwijnen. Deze crème is te gebruiken als nachtcrème op de specifieke onzuiverheden. Bacteriën zullen geneutraliseerd worden, waardoor de huid een mooie matte matte teint krijgt. De Pate Grise L'Originale is dierproefvrij en zuiver plantaardig.

 

Payot gezichtsverzorging

Een mooie huid is een gezonde huid. Uw huid weerspiegelt uw uitdrukkingen: ze wordt blootgesteld aan schadelijke invloeden van buitenaf en moet verwend worden! Net zoals het lichaam, leeft de huid volgens het ritme van de seizoenen. Pas uw verzorgingsproducten en uw schoonheidsritueel aan om uw huid te helpen het jaar mooi door te komen.

 

Payot kopen

Ben jij klaar voor het ontdekken van Payot? De producten van Payot koop je bij Care for Skin. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste producten? Neem dan contact op met één van onze specialisten. Wij helpen je graag.