Payot Le Corps Body Energy

Geen producten gevonden...
Er zijn helaas geen producten gevonden op deze pagina. Ga terug naar de vorige pagina of neem een kijkje naar onze bestsellers.

Een dynamiserend moment met frisse, verkwikkende noten en werkstoffen die met zorg zijn geselecteerd om hun verstevigende en ontgiftende eigenschappen: groene thee en bamboe.

Verwen uzelf met een nieuw compleet schoonheidsritueel om heel uw lichaam te hydrateren, beschermen en dynamiseren. De lichte geur strijkt als een vleugje frisheid en energie over de huid.

Payot Specialist

Body Energy van Payot op de webwinkel voor huidverzorging, Care for Skin. De producten van Payot zijn geselecteerd op de verschillende huidtypes voor een optimale verzorging van uw gezicht. Heeft u vragen over de producten of wilt u graag telefonisch advies, bel gerust met één van onze gediplomeerde schoonheidsspecialisten. Wij helpen u graag > 0850607005

Payot online bestellen

Bij Care for Skin bestelt u de producten van Payot snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestelt u op werkdagen voor 21:00 uur, dan heeft u de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL en door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de Payot specialist online.