Perfect Age

Perfect Age Cosmeceuticals is een lijn met huidverbeterende producten, ontwikkeld in samenwerking met Robert Schoemacher.

-30%
Perfect Sebo Mist
€26,90
€18,83

Perfect Age Cosmeceuticals is een lijn met huidverbeterende producten, ontwikkeld in samenwerking met Robert Schoemacher. Robert Schoemacher is een Nederlands arts die zich bezig houdt met injectables en laserbehandelingen om huidproblemen te verhelpen.

 

Robert Schoemacher

Robert Schoemacher is directeur van Bergman Clinics. In 2006 opende Robert Schoemacher een eigen kliniek te Amstelveen en lanceerde daarbij in 2008 onder zijn eigen label een cosmetica-crèmelijn: Perfect Age. De productlijn is op basis van actieve ingrediënten, ook wel cosmeceutials genoemd. Hierdoor werken de producten op de ondersteuning en verbetering van de huid. 

Naast huidverzorgende producten heeft het merk ook een aanbod aan supplementen die de natuurlijke schoonheid ondersteunen. 

 

Perfect Age en jouw huidconditie

Rode en gevoelige huid: Soft Cleansing Milk + Calming Lotion Spray + Vitamin C Concentrate + 24H Renew Cream

Beginnende fijne lijntjes: Soft Cleansing Milk + Calming Lotion Spray + Correcting Serum + 24H Renew Cream + Night Peel 8%

Rimpels en/of huidverslapping: Soft Cleansing Milk + Calming Lotion Spray + Correcting Serum + Anti-Glycation Cream + Night Peel 8% + Eye And Lip Contour Cream

Doffe tot droge huid: Soft Cleansing Milk + Calming Lotion Spray + Vitamin C Concentrate + 24H Renew Cream

Normale tot gecombineerde vette huid: Soft Cleansing Milk + Perfect Sebo Mist + Vitamin C Concentrate + Pore Refining Cream 

Vette tot onzuivere huid: Perfect Sebo Foam + Perfect Sebo Mist + Perfect Sebo Serum + Perfect Sebo Cream

Jonge huid met puberale acné: Perfect Sebo Foam + Perfect Sebo Cream

 

Perfect Age kopen

Ben jij klaar voor het ontdekken van Perfect Age? De producten van Perfect Age koop je bij Care for Skin. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste producten? Neem dan contact op met één van onze specialisten. Wij helpen je graag.