Phyris

De producten van Phyris bevatten plantenextracten, vitamines en andere werkzame bestanddelen die volgens de nieuwste high-tech-methoden.

De nieuwste onderzoeksresultaten van gerenommeerde wetenschappers, dermatologen en ervaren cosmetica-chemici worden voortdurend opgenomen in het ontwikkelingsproces van Phyris. De know-how van deze specialisten wordt gebruikt voor het ontwikkelen van nieuwe producten op de cosmetica-markt, Phyris is een echte trendsetter. Deze exclusieve producten welke het stempel "made in Germany" mogen dragen worden volgens dezelfde strenge regels vervaardigd als bij de ontwikkeling van geneesmiddelen. Phyris garandeert een bijzondere zorg voor kwaliteit en resultaat.

 

Phyris Skincare

PHYRIS Skin Care Concept overtuigt met het 3-fasen-concept: reinigen, activeren, verzorgen. De individuele verzorgingslijnen van PHYRIS beschikken over de juiste producten voor elke leeftijd, elk huidtype en elke huidconditie. Wie de huid regelmatig op de juiste manier laat onderhouden en tevens zelf thuis goed verzorgt, ziet er jeugdiger en gezonder uit. Bovendien geeft dit beduidend meer zelfvertrouwen. PHYRIS weet als geen ander hoe dit te realiseren en geeft met haar producten daadwerkelijk íedere huid een nieuwe kans!

 

Phyris producten

De producten van Phyris bevatten plantenextracten, vitamines en andere werkzame bestanddelen die volgens de nieuwste high-tech-methoden zijn bereid om zo de verzorgende eigenschappen volledig tot hun recht te laten komen. Phyris heeft producten voor ieder huidtype, aangevuld met preparaten voor de extreem gevoelige huid, de vette huid, acne, een verwaarloosde huid, een lifting product voor de rijpere huid en speciale preparaten voor huidproblemen. Zeer bijzonder zijn de Time Release behandelingen van Phyris.

De werking van de producten is wetenschappelijk aangetoond en is voor een deel onder geneeskundig toezicht getest en gedemonstreerd. De producten zijn niet op dieren getest. Alle producten voldoen uiteraard aan de meest recente regelgeving en wettelijke voorschriften voor cosmetische producten. Uiteraard zijn ook alle producten geregistreerd.

 

Phyris kopen

Ben jij klaar voor het ontdekken van Phyris? De producten van Phyris koop je bij Care for Skin. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste producten? Neem dan contact op met één van onze specialisten. Wij helpen je graag.