Phyris Concealer

Phyris Age Control Concealer is een camouflagestift met anti-aging werking. Verdoezeld alle signalen van stress en vermoeidheid.

Bisabol vermindert roodheid. Phyris Age Control Concealer is een praktische applicator die snel en eenvoudig te gebruiken is. Phyris Age Control Concealer bevat een UV-filter van SPF10.

Phyris Specialist

Concealer van Phyris op de webwinkel voor huidverzorging, Care for Skin. De producten van Phyris zijn geselecteerd op de verschillende huidtypes voor een optimale verzorging van uw gezicht. Heeft u vragen over de producten of wilt u graag telefonisch advies, bel gerust met één van onze gediplomeerde schoonheidsspecialisten. Wij helpen u graag > 0850607005

Phyris online bestellen

Bij Care for Skin bestelt u de producten van Phyris snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestelt u op werkdagen voor 21:00 uur, dan heeft u de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL en door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de Phyris specialist online.