Phyris Oogverzorging

Golden Eye Balm
€30,50
Golden Eye Gel
€30,50
Hyaluron Sensation Eye
€31,00
Re Pair Eye & Lip
€37,00
Re Pair One Drop
€42,00

Speciaal voor de gevoelige huid rondom de ogen heeft Phyris speciale verzorgingsproducten. De huid rondom de ogen is dunnere en constant in beweging. Daardoor heeft deze huidzone andere verzorging nodig dan de overige delen van het gezicht. De verzorging voor de huid rondom ogen is fijner en bedoeld om de spankracht en elasticiteit van de huid te verbeteren.

Phyris Specialist

Oogverzorging van Phyris op de webwinkel voor huidverzorging, Care for Skin. De producten van Phyris zijn geselecteerd op de verschillende huidtypes voor een optimale verzorging van uw gezicht. Heeft u vragen over de producten of wilt u graag telefonisch advies, bel gerust met één van onze gediplomeerde schoonheidsspecialisten. Wij helpen u graag > 0850607005

Phyris online bestellen

Bij Care for Skin bestelt u de producten van Phyris snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestelt u op werkdagen voor 21:00 uur, dan heeft u de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL en door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de Phyris specialist online.