Phyris Reiniging

A'peel
Phyris
€22,50
Cleansing Mousse
€20,50
Foam Cleanser
€21,50
Intelli Gel
€18,00
Micell Liquid
€16,50
Milky Cleanser
€20,50
Sensi Foam
€20,50

Stap 1 in het '3-fasen concept' van Phyris. 'Een goed begin is het halve werk', dit geldt ook voor de verzorging van uw huid. De huid dient altijd schoon te zijn voordat u een verzorgingsproduct aanbrengt. Zeep of douchegels zijn daarvoor niet de oplossing, deze drogen de huid uit en verstoren de pH-waarde van uw huid.

De producten van Phyris voor de reiniging van uw huid zijn voor verschillende huidtypen samengesteld. Specifiek voor elke huidtype kan er een goede basis worden gelegd voor de verzorging van de huid.

Phyris Specialist

Reiniging van Phyris op de webwinkel voor huidverzorging, Care for Skin. De producten van Phyris zijn geselecteerd op de verschillende huidtypes voor een optimale verzorging van uw gezicht. Heeft u vragen over de producten of wilt u graag telefonisch advies, bel gerust met één van onze gediplomeerde schoonheidsspecialisten. Wij helpen u graag > 0850607005

Phyris online bestellen

Bij Care for Skin bestelt u de producten van Phyris snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestelt u op werkdagen voor 21:00 uur, dan heeft u de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL en door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de Phyris specialist online.