Phyris Somi's

-25%
Sensisomi Balm
€32,00
€24,00
Sensisomi Balm - 75 ml
€24,00
-25%
Termasomi Gel
€32,00
€24,00
Termasomi Gel - 20 ml
€6,50
Termasomi Spray
€24,00
-25%
Ultrasomi Fluid
€32,00
€24,00

Stap 2 in het '3-fasen concept' van Phyris. Het gebruik van Somi's, Somi's zijn activerende producten die specifiek zijn ontwikkeld voor een bepaald huidtype of huidconditie. Deze Somi's helpen de huid actief klaar te maken voor het opnemen van de werkstoffen en ingrediënten uit de dag- en nachtverzorging.

Phyris kent drie type Somi's:

Termasomi Gel of Spray: deze producten activeren het opnamevermogen van de vochtarme huid met liposomaal verkapselde thermale elementen voor de aansluitende verzorging. De huid krijgt een vochtboost en zal hierdoor een verjongend effect ervaren.

Sensisomi Balm: versterkt het immuunsysteem van de gevoelige huid Het activeert het lichaamseigen weerstandsvermogen. Roodheid en irritaties worden verzacht.

Ultrasomi Fluid: activeert de celstofwisseling van de huid door zuurstof waardoor de huid wordt gerevitaliseerd, met name de vermoeide huid.

Phyris Specialist

Somi's van Phyris op de webwinkel voor huidverzorging, Care for Skin. De producten van Phyris zijn geselecteerd op de verschillende huidtypes voor een optimale verzorging van uw gezicht. Heeft u vragen over de producten of wilt u graag telefonisch advies, bel gerust met één van onze gediplomeerde schoonheidsspecialisten. Wij helpen u graag > 0850607005

Phyris online bestellen

Bij Care for Skin bestelt u de producten van Phyris snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestelt u op werkdagen voor 21:00 uur, dan heeft u de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL en door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de Phyris specialist online.