PUPA Milano BB Cream

Geen producten gevonden...
Er zijn helaas geen producten gevonden op deze pagina. Ga terug naar de vorige pagina of neem een kijkje naar onze bestsellers.

Ga voor een stralende egale teint voor de BB Cream van PUPA Milano. De BB Cream is een alleskunner, het bevat make-up, huidverzorging en zonbescherming. De BB Cream is verkrijgbaar in een lichte en een donkere teint. De PUPA BB Cream is geschikt voor alle huidtypes. De BB Cream + Anti Eta is speciaal voor de rijpere huid, Anti Aging. PUPA Milano heeft 4 verschillende types BB Cream in het assortiment. 

BB Cream All Skin Types

Deze BB Cream van PUPA Milano zorgt ervoor om je teint te perfectioneren, te beschermen en te verzorgen. De Cream versmelt in je huid met je eigen huidskleur. De hyaluronzuur zorgt ervoor dat je huid hydrateert en opvult. De vitamine E zorgt voor de werking van anti-aging en anti-oxidant. Breng de Cream aan op je vingertoppen op een gereinigde en gehydrateerde huid. Werk van binnen naar buiten. De cream beschermt tegen UVA/UVB.

BB Cream Combination To Oily Skin

Deze BB Cream van PUPA Milano is een speciaal ontwikkelde lichte formule geschikt voor de gecombineerde tot vette huid voor een langdurig matte finish. De hyaluronzuur zorgt ervoor dat je huid hydrateert en opvult. De vitamine E zorgt voor de werking van anti-aging en anti-oxidant. Breng de Cream aan op je vingertoppen op een gereinigde en gehydrateerde huid. Werk van binnen naar buiten. De cream beschermt tegen UVA/UVB.

BB Cream Anti-Dark Spots

Deze BB Cream van PUPA Milano is geschikt voor een huid die last heeft van pigmentvlekjes of sproetjes. De Cream egaliseert en verminderd het ontstaan van nieuwe vlekjes. De Lumiskin Active zorgt ervoor dat er calcium toevloed in de huid en de productie in balans brengt. De vitamine E zorgt oor de werking van anti-aging en anti-oxidant. Breng de Cream aan op je vingertoppen op een gereinigde en gehydrateerde huid. Werk van binnen naar buiten. De cream beschermt tegen UVA/UVB.

BB Cream Anti-Eta

Deze BB Cream van PUPA Milano laat de huid zachter en gladder aanvoelen. De Cream beschermt tegen de afbraak van de collageen en elastine vezels. Daarnaast worden rimpeltjes en expressie lijntjes minder zichtbaar dankzij de speciale mix van poeder met optisch opvullend effect. Breng de Cream aan op je vingertoppen of met een Brush vanuit het midden van het gelaat in de richting van de haargrens, slapen en kaakcontour. De cream beschermt tegen UVA/UVB.