Pupa Milano Blush

Geen producten gevonden...
Er zijn helaas geen producten gevonden op deze pagina. Ga terug naar de vorige pagina of neem een kijkje naar onze bestsellers.

De Blush van Pupa Milano geeft je huid een egaal en natuurlijke look. De Blush is verkrijgbaar in verschillende pigmenten voor elke huidtint. De Blush is de finishing touch van jouw make-up en creert een matte en langdurige finish. De Blush laat zich makkelijk aanbrengen en is verkrijgbaar in 7 tinten.

Like a Doll Maxi Blush

Deze Blush van PUPA Milano zorgt voor een langdurige glans en kleur. De soft focus poeder zorgt voor een zijdezachte formule, de minerale pigmenten zorgen voor een perfecte verdeling van de kleur en het rijst extract zorgt voor een gewichtloos, zachte textuur. Neem een kleine hoeveelheid Blush en maak een zijwaartse beweging vanaf de bolling van het jukbeen. Pas de kleur Blush aan op je lippenstift voor een mooi geheel.

Like a Doll Luminys Blush 

Deze Blush van PUPA Milano zorgt voor een zijde effect met stralende en subtiel glanzende pigmenten. De parelmoerpoeder zorgt voor een mooie glans. eem een kleine hoeveelheid Blush en maak een zijwaartse beweging vanaf de bolling van het jukbeen. Pas de kleur Blush aan op je lippenstift voor een mooi geheel.