PUPA Milano Concealers

-25%
Natural Side Concealer - 003
€18,30
€13,73

PUPA Milano heeft 3 verschillende Concealers in het assortiment. De 3 verschillende types zijn: De cover stick concealer, de cover cream concealer en de luminys touch. Alle 3 de types hebben verschillende werkingen en moet je op een andere manier aanbrengen. De concealers hebben een mooi en dekkend effect. 

Cover stick concealer

Deze cover stick concealer van PUPA Milano geeft een hoge dekking en camoufleert oneffenheden en donkere kringen. Aminozuren verzekeren van een maximale dekking en geeft een comfortabel gevoel op je huid. Siliconen zorgen voor een gladde en zachte textuur met een direct resultaat. Verwarm het product op je vingertoppen en dep het voorzichtig op de oneffenheden.

 

Cover cream concealer

Deze cover cream van PUPA Milano is een dekkende vloeibare concealer. De cream is makkelijk te gebruiken en goed te doseren. Vitamine C & E zorgen voor een verzorgende en verzachtende textuur met een onmiddellijk verfrissend effect. Dankzij de fluwelenapplicator is de cream makkelijk aan te brengen en te doseren. Breng een kleine hoeveelheid aan op oneffenheden, wallen, kringen en fijne lijntjes. 

 

Luminys Touch

Deze Luminys Touch concealer van PUPA Milano is een combinatie van een concealer en highlighted en geeft een subtiel en licht dekkend effect. De 5 plantenextracten en flavonoiden werken op de microcirculatie en verminderen donkere kringen. De micro-sferische poeder zeer dun aanbrengen. Gebruik de klikdispenser om de juiste hoeveelheid aan te brengen.