PUPA Milano Foundation

PUPA Milano is een trendy Italiaans make-upmerk dat staat voor fashion, innovatie, trends en kleur. PUPA Milano heeft 6 verschillende soorten foundations in het assortiment. Hieronder zie je de verschillende type foundations en de effecten. 

Active Light Foundation

De Active Light Foundation zorgt voor een stralende huid. De foundation zorgt voor een lichte textuur voor ieder huidtype met een satijn finish effect. Je kunt het makkelijk aanbrengen met kort deppende bewegingen op een gereinigde huid door van binnen naar buiten te werken. 

Antitraccia Foundation

De Antitraccia Foundation werkt hydraterend en vetvrij en is geschikt voor ieder huidtype. Deze foundation geeft een hoge dekking en zorgt er voor dat je vochtbalans op pijl blijft. Ook fixeert het pigmenten op je huid en beschermt het, blijft de foundation 14 uur zitten en geeft het niet af kleding.

Extreme Matt Powder Foundation

De Extreme Matt Powder Foundation is geschikt voor de gecombineerde tot vette huid. De foundation zorgt voor een gehydrateerd, ontstekingsremmend en verzachtende huid en verfijnd de poriën. De foundation kun je aanbrengen met een kort deppende beweging op een gereinigde huid en is olie en geurvrij.

Like a Doll Make-Up Fluid

De Like a Doll Make-Up Fluid zorgt voor een egaal, zacht en stralende huid. De foundation is geschikt voor vrouwen die op zoek zijn naar perfectie en een natuurlijke effect. De Like a Doll Make-up Fluid voelt  zijdeachtig, comfortabel en zacht aan, is gemakkelijk aan te brengen, smelt op je huid en is geschikt voor ieder huidtype.

Made To Last Foundation

De Made To Last Foundation zorgt voor een comfortabele, zachte en luchtige textuur en garandeert een perfect uitziende, vlekkenloze huid zonder masker effect. De foundation zorgt voor een mooie matte uitstraling. De foundation is geschikt voor ieder huidtype en is bestand tegen hoge en vochtige temperaturen.

Smoothing Foundation Primer

De Smoothing Foundation Primer zorgt voor een gladde en egale huid en helpt bij het opvullen van lijntjes en grove poriën. Deze foundation bevat vitamine A en E en versmelt met de huid bij het aanbrengen. De foundation is geschikt voor iedere huidtype en heeft een verzorgende en beschermende werking.