PUPA Milano Powder

PUPA Milano Powders zijn nu te bestellen bij Care For Skin. PUPA Milano heeft 4 verschillende types poeder in het assortiment. Alle 4 de poeders hebben verschillende werkingen en effecten. 

 

Like A Doll Compact Powder

Deze poeder van PUPA Milano geeft een subtiel en transparant effect. De poeder is geschikt om de basis make-up te fixeren en voor een matterend resultaat. De poeder is eenvoudig aan te brengen met het bijgevoegde sponsje of met een Maxi Powder Brush voor een lichtere dekkracht van de poeder. 

Luminys Baked Face Powder

Deze poeder van PUPA Milano geeft een zijdezacht fluwelen en licht camouflerend textuur aan met een natuurlijk mat resultaat. De poeder beschermt en hydrateert. De Jojobaolie zorgt voor een verzorgende en hydraterende werking. Gebruik voor het aanbrengen een meegeleverde spons. Start in het midden van het voorhoofd en dep richting de zijkanten. Herhaal deze beweging vanaf het midden van de neus en lippen. 

 

Luminys Baked All Over 

Deze poeder van PUPA Milano is een 3 in 1 poeder. De poeder bevat: bronzer, blush of oog make-up. Ideaal voor shapen en highlighten. De poeder zorgt voor een prachtige glans voor het hele gezicht. Gebruik de donkere kleuren als Blush en gebruik de lichtere kleuren om te highlighten. Mix alle kleuren en breng aan over het hele gelaat. 

 

Desert Bronzing Powder

Deze poeder van PUPA Milano zorgt voor een mooie bronskleurige glans. De poeder lijkt natuurlijk alsof je huid gebruind is door de zon. De parelpoeder zorgt voor een mooie glinstering en het rijstkiem-extract om je huid te beschermen. Zorg ervoor dat je huid goed gereinigd en gehydrateerd is. Breng de poeder aan met een penseel over het gehele gelaat bij voorkeur over een neurale poeder heen.