PUPA Milano Lipgloss

PUPA Milano heeft 2 verschillende soorten Lipgloss in het assortiment, de I'm Matt Lip Fluid en Miss PUPA Lipgloss. Beide Lipgloss zijn in diverse kleuren te verkrijgen en hebben een verschillende werking. De beide Lipgloss zorgt voor een hoge dekking en verzorgt de huid van de lippen. 

 

I'm Matt Lip Fluid

Deze vloeibare Lipgloss van PUPA Milano is verkrijgbaar in diverse kleuren en garandeert een perfecte dekking. De lipgloss is makkelijk aan te brengen met een applicator die zorgt voor een egale verdeling. De elastische siliconen zorgen voor een ultra lichte formule. Speciaal bewerkte kleurpigmenten geven de intense en dekking. De mix van polymeren en vluchtige ingrediënten zorgen voor een long lasting effect. Verdeel de Lipgloss op een schone en droge huid met de applicator van het midden van de lippen in de richting van de mondhoeken. Daarna laat je de Lipgloss even drogen.

 

Miss PUPA Lipgloss 

Deze Lipgloss van PUPA Milano zorgt voor een extreem hogere glans met een hoge dekking en long lasting effect. Je kunt kiezen uit glitter of lak finish. De hyaluronzuur geeft een hydraterend en plumping effect, de lichte gel formule zorgt voor een 3D glans en draagcomfort en de mango boter voed. De Lipgloss kun je aanbrengen door middel van de applicator.