PUPA Milano Lippotlood

De PUPA Milano Lippotlood is verkrijgbaar in intense kleuren en geeft een comfortabel gevoel. De potlood is makkelijk aan te brengen en accentueert de lipcontour. De lippotlood garandeert een lange houdbaarheid. 

True Lips

Deze Lippotlood van PUPA Milano accentueert de lipcontour. De Lippotlood geeft een barrière effect voor de lipstick. De kleurenrange is toepasbaar bij iedere stijl. Bereid de lippen voor met een klein beetje concealer en daarna met een zachte schetsbeweging van buiten naar binnen. De perfecte samenstelling van de hoofdbestanddelen maken het mogelijk om de kleur over de gehelde lippen aan te brengen met het handige sponsje. 

Made To Last Definition Lips

Deze Lippotlood van PUPA Milano is uitdraaibaar en is voorzien van een puntenslijper. De Lippotlood geeft een barrière effect voor de lipstick. De Lippotlood garandeert een lange houdbaarheid. Bereid de lippen voor met een klein beetje concealer en daarna met een zachte schetsbeweging van buiten naar binnen. De perfecte samenstelling van de hoofdbestanddelen maken het mogelijk om de kleur over de gehelde lippen aan te brengen met het handige sponsje.