PUPA Milano Eyeliners

Geen producten gevonden...
Er zijn helaas geen producten gevonden op deze pagina. Ga terug naar de vorige pagina of neem een kijkje naar onze bestsellers.

De Eyeliners van PUPA Milano zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en verschillende werkingen. Ook zijn sommige Eyeliners waterproof. Hieronder kun je zien welke Eyeliner het beste bij jou past! Sommige Eyeliners zijn ook te gebruiken als Oogpotlood. 

 

True Eyes

Deze Eyeliner van PUPA Milano is geschikt voor de meest gevoelige ogen. De Eyeliner zorgt voor een langdurig resultaat en zorgt voor verleidelijke ogen. Deze Eyeliner van PUPA Milano geeft contour en definieert de ogen. De Eyeliner bevat kokosolie, lanoline, bijenwas en palmolie. Voor het aanbrengen begin je in de binnenste hoek van het bovenste ooglid en volg je de wimperrand naar de buitenste hoek. Herhaal dit op het onderste ooglid. Ook te gebruiken als Oogpotlood!

 

Multiplay

Deze Eyeliner van PUPA Milano definieert de ogen en voegt kleurintensiteit toe. De Eyeliner heeft 3 verschillende aanbreng mogelijkheden. De Eyeliner bevat vitamine E, katoen zaadolie en Jojoba olie. Voor het aanbrengen begin je in de binnenste hoek van het bovenste ooglid en volg je de wimperrand naar de buitenste hoek. Herhaal dit op het onderste ooglid. Ook te gebruiken als Oogpotlood!

 

Made To Last Definition Eyes

Deze Eyeliner van PUPA Milano geeft een lange waterproof formule aan je ogen. De Eyeliner zijn in intense kleuren te verkrijgen. De Eyeliner bevat een mix van verschillende waxen en een hoog percentage aan kleurpigmenten. Voor het aanbrengen begin je in de binnenste hoek van het bovenste ooglid en volg je de wimperrand naar de buitenste hoek. Herhaal dit op het onderste ooglid. Ook te gebruiken als Oogpotlood! 

 

Stylo Liner

Deze stift tip van PUPA Milano is ideaal voor een eenvoudige applicatie en is geschikt voor beginners. De Eyeliner glijdt over het ooglid door middel van een simpele beweging. Teken een lijn aan de basis van de wimpers, begin in de binnen ooghoek en volg de natuurlijke lijn van het oog naar buiten toe. Laat de Eyeliner een aantal seconden drogen alvorens de ogen te openen. 

 

Definition Liner

Deze Eyeliner van PUPA Milano is verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren. De Eyeliner is makkelijk en precies aan te brengen met de viltstift applicator. De Eyeliner is licht en vloeibaar, droogt snel en draagt comfortabel. Voor gebruik, schud de gesloten verpakking zodat het pigment goed mengt. Teken een lijn aan de basis van de wimpers. Begin in de binnen ooghoek en volg de natuurlijke lijn van het oog naar buiten toe. Laat de Eyeliner een aantal seconden drogen alvorens de ogen te openen. 

 

VAMP! Definition Liner Waterproof

Deze Eyeliner van PUPA Milano geeft transpiratie, bevat een waterproof formule en geeft een glossy wet look effect. Deze zachte vilten tip garandeert een vlekkeloze en gelijkmatige verdeling van het product. De ultra lichte, comfortabele en sneldrogende formule geeft niet af aan de oogleden. De Eyeliner is oogheelkundig getest!

 

Professional Liner

Deze Eyeliner van PUPA Milano bevat een ultradun penseel applicator voor extreme precisie. De Eyeliner zorgt voor een glossy, plastic look! De Eyeliner is waterproof. Voor gebruik, schud de gesloten verpakking zodat het pigment goed mengt. Teken een lijn aan de basis van de wimpers. Begin in de binnen ooghoek en volg de natuurlijke lijn van het oog naar buiten toe. Laat de Eyeliner een aantal seconden drogen alvorens de ogen te openen.