PUPA Milano Mascara

PUPA Milano Mascara is de kers op de taart wat betreft de oogmake-up. Verkrijgbaar in een aantal diepe sprekende kleuren en verschillende types. De Mascara's van Pupa laten je ogen spreken en geven ze een onweerstaanbare look. Je vind de hoge kwaliteit van de mascara's terug in de houdbaarheid op de ogen, de kleurpigmenten en de unieke eigenschappen. Elke Mascara heeft haar eigen eigenschappen, van volume en/of lengte vergrotend tot waterproof en diepe kleuren. Met een goede prijs/kwaliteit verhouding biedt PUPA Milano je waar voor je geld.

 

Ultraflex Mascara

Deze Mascara van PUPA Milano geeft een uitzonderlijk krullend effect. De Mascara zorgt voor lange perfect gevormde wimpers. De Mascara bevat bijenwas, ceramisten en filmvormende polymeren. De ingrediënten voeden, beschermen en vergroten het volume. Breng de Mascara aan met korte kammende bewegingen om de wimpers maximale krul en volume te geven. Herhaal deze bewegingen voor een verlengend effect.

 

Diva's Lashes

Deze Mascara van PUPA Milano zorgt voor een geweldige volume en bevat een exclusieve applicator - maxi size. De Mascara bevat bijenwas, ceramisten en filmvormende polymeren. De ingrediënten beschermen, maken de wimpers dikker en vergroten het volume. Begin in de buitenste ooghoek met het aanbrengen met zigzag bewegingen, van de inplant tot aan de puntjes. Herhaal meerdere malen voor intensiever resultaat. 

 

VAMP! Mascara

Deze Mascara van PUPA Milano zorgt voor een direct zichtbaar volume, extreme accentuering, onvoorstelbare krul en intens zwart resultaat. Blijft zacht en flexibel op de wimpers. De Mascara bevat een mix van verschillende waxen. Begin in de buitenste ooghoek met het aanbrengen met zig-zag bewegingen, van de inplant tot aan de puntjes. Herhaal meerdere malen voor intenser resultaat. Geschikt voor gevoelige ogen en lenzendragers! 

 

VAMP! Mascara Waterproof

Deze Mascara van PUPA Milano blijft zelfs tijdens de warmste dagen in de zomer of aan de zee er geweldig uitzien. De textuur is comfortabel, cremig, en extra rijk zodat je eenvoudig volume opbouwt bij iedere applicatie. Door de speciaal gevormde borstel kom je zelfs bij de kleinste haartjes. De Mascara is transpiratie en waterproof bestendig, dus ook bestand tegen hoge luchtvochtigheid. De Mascara is eenvoudig te verwijderen met een eye make-up remover. De Mascara is oogheelkundig getest! De Mascara is eenvoudig aan te brengen door de speciaal gevormde borstel. Deze vormt mee met de bolling van het oog, hierdoor hoeft de borstel enkel recht regen de wimperinplant aan te houden en een Zig-zag beweging te maken tot de puntjes. Voor extra volume herhaal deze beweging een aantal keer. 

 

VAMP! Extreme Mascara

Deze Mascara van PUPA Milano heeft een rijke en romige textuur die de wimpers in een enkele beweging, in combinatie met de innovatief vormgegeven applicator ogenblikkelijk voorziet van een verrassend volume. De synergie tussen de krachtige waxen en de vloeibare gel geeft de mascara de mogelijk om de wimpers te omhullen en de kleur te intensiveren, waardoor ze dikker worden vanaf de eerste dag. Begin in de buitenste ooghoek met het aanbrengen met zig-zag bewegingen van de inplant tot aan de punt. Doe dit ook bij het onderste ooglid.