PUPA Milano Oogpotlood

-30%
Multiplay Pencil 07 - African Brown
€14,50
€10,15
-30%
Multiplay Pencil 52 - Butter
€14,50
€10,15

PUPA Milano heeft verschillende kleuren Oogpotloden in de collectie. De oogpotlood definieert het oog en voegt kleurintensiteit toe! Sommige Oogpotloden zijn ook te gebruiken als Eyeliner. De oogpotloden zijn makkelijk aan te brengen op het onderste ooglid. 

True Eyes

Deze Oogpotlood van PUPA Milano is ook te gebruiken als Eyeliner en is geschikt voor de meest gevoelige ogen. Deze Oogpotlood/Eyeliner zorgt voor een langdurig resultaat en zorgt voor verleidelijke ogen. Deze Oogpotlood/Eyeliner van PUPA Milano geeft contour en definieert de ogen. Deze Oogpotlood/Eyeliner bevat kokosolie, lanoline, bijenwas en palmolie. Voor het aanbrengen begin je in de binnenste hoek van het bovenste ooglid en volg je de wimperrand naar de buitenste hoek. Herhaal dit op het onderste ooglid. 

 

Multiplay

Deze Oogpotlood van PUPA Milano is ook te gebruiken als Eyeliner en definieert de ogen en voegt kleurintensiteit toe. Deze Oogpotlood/Eyeliner heeft 3 verschillende aanbreng mogelijkheden. Deze Oogpotlood/Eyeliner bevat vitamine E, katoen zaadolie en Jojoba olie. Voor het aanbrengen begin je in de binnenste hoek van het bovenste ooglid en volg je de wimperrand naar de buitenste hoek. Herhaal dit op het onderste ooglid. 

 

Made To Last Definition Eyes

Deze Oogpotlood van PUPA Milano is ook te gebruiken als Eyeliner en geeft een lange waterproof formule aan je ogen. Deze Oogpotlood/Eyeliner is er in intense kleuren te verkrijgen. Deze Oogpotlood/Eyeliner bevat een mix van verschillende waxen en een hoog percentage aan kleurpigmenten. Voor het aanbrengen begin je in de binnenste hoek van het bovenste ooglid en volg je de wimperrand naar de buitenste hoek. Herhaal dit op het onderste ooglid.