PUPA Milano Oogschaduw

VAMP Wet & Dry Eyeshadow

Deze Oogschaduw van PUPA Milano heeft een vaste textuur met prachtige tinten en een satijn en pearly effect. Neem een kleine hoeveelheid oogschaduw met een applicator en breng het voorzichtig aan op het bovenste ooglid. Werk uit naar de wenkbrauw. Maak de applicator wat vochtig voor een intenser resultaat!

 

VAMP! Compact Eyeshadow

Deze Oogschaduw van PUPA Milano heeft heldere kleuren en geeft een intens effect. Er is keuze uit: mat, satijn of een glitter effect. Neem een kleine hoeveelheid oogschaduw met een applicator en breng het voorzicht aan op het bovenste ooglid. Werk uit naar de wenkbrauw en gebruik een penseel voor een natuurlijk effect. 

 

VAMP! Compact Duo Oogschaduw

Deze Oogschaduw van PUPA Milano heeft een prachtige collectie duo oogschaduw paletten in 12 verschillende kleuren en 4 verschillende finishes. Er is keuze uit: mat, satijn, metallic en extra pearly. Een combinatie van 2 perfect op elkaar afgestemde kleuren die ook gebruikt kunnen worden om te mengen. De formule voelt luchtig, zijdezacht en extra comfortabel. Het aanbrengen van de Oogschaduw gaat gemakkelijk door de dubbelzijdige applicator. Voor een egale applicatie dep eerst op de rug van je hand en verdeel het daarna op de oogleden. Breng de donkere kleuren aan op het buitenste deel van het ooglid, de lichtere kleuren in de binnen ooghoeken en onder de wenkbrauw. Voor een dieper effect kun je een extra laagje aanbrengen. Met de schuine kant van de applicator kun je de kleur nog preciezer rondom het oog krijgen.