PUPA Milano Eyebrow 

-30%
Eyebrow Plumping Gel
€13,75
€9,62
-30%
True Eyebrow Pencil 004
€16,65
€11,65

In de collectie van PUPA Milano kun je verschillende accessoires en producten vinden zoals een pencil, sharpener, een cream en een designset. Hieronder kun je informatie vinden over de producten en accessoires. 

 

Double Pencil Sharpener

Deze Pencil Sharpener is geschikt voor houten en plastic potloden om te slijpen. Deze sharpener bevat een mes reiniger.  

 

Eyebrow Design set

Deze Eyebrow set bestaat uit een professionele tweezer, een gepigmenteerde poeder die de wenkbrauwen kleurt en een licht gepigmenteerde wax die de poeder fixeert en de wenkbrauwen vorm geeft. Bovendien bevat de kit een fijne applicator met schuine Brush en met aan de andere kant een ronde borstel om de wenkbrauwen mee in model te brengen. De kleuren in deze set zijn: blonde, brown en dark brown. De fixerende wax heeft een exclusieve formule. Gebruik de wax om de wenkbrauwboog te vormen en breng deze aan met de schuine Brush. Kleur de wenkbrauwen met de gepigmenteerde poeder na het aanbrengen van de wax. De poeder is samengesteld met een exclusieve formule. De set is dermatologisch getest! 

 

Eyebrow Pencil

Het Eyebrow Pencil van PUPA Milano bevat een hoog smeltende wassen met hoog fixerende bestanddelen waardoor er uiterst precies gewerkt kan worden. Door de waterproof formule blijft de aangebrachte kleur de hele dag perfect zitten. De Eyebrow Pencil bevat vitamine C & E met anti-oxiderende bestanddelen. De formule is eenvoudig een te brengen en verzekert een perfecte lijn. Aan het uiteinde van de Eyebrow Pencil zit een speciale Brush die de wenkbrauwen kamt en perfect vormt. Het Eyebrow Pencil is verkrijgbaar in de kleuren blonde, dark brown en extra dark. 

 

Eyebrow Definition Cream 

Deze rijk gepigmenteerde crème met extreem dekkend effect is beschikbaar in 4 verschillende tinten. De crème is eenvoudig aan te brengen met behulp van de precisie applicator. De specifieke bestanddelen hechten perfect en verzekeren een long-lasting en waterproof effect. Breng een kleine hoeveelheid crème aan op de applicator, gebruik het gehoekte uiteinde van de borstel om de gewenste vorm van de wenkbrauw te bepalen. Gebruik dan de zijde van de applicator om de wenkbrauwen te vullen. Zo creëer je de ilusie van volledige wenkbrauwen.