Quintenstein
Ampoules Neuropeptide Special

€69,50
Nog 2 op voorraad
Woensdag in huis
Ampoules Neuropeptide Special helpt het natuurlijke herstel proces van de huid te verbeteren. Lees meer...
HuidtypeRijpere, gevoelige en/of gestreste huid.
ProductAmpullen
Inhoud5 x 5 ml
  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzending vanaf € 39
  • Wij scoren een 9,4
  • Reuze keuze
The Feedback Company
959 beoordelingen
Klanten geven ons een 9,4/10

Neuroprotectie voor de huid! Het product heeft een kalmerend en herstellend effect. De ampullen voeden specifiek de zenuwuitlopers in de huid. Droogheid, roodheid, het trekken van de huid en het schilferen van de huid verbeteren zichtbaar. Het product is verrijkt met Neuropeptide LGI(1).

  • Kalmeert en herstelt de huid
  • Voedend effect
  • Vermindert droogheid en roodheid

Open de ampul door het tuitje te verwijderen en het bovenste puntje van de ampul af te knippen. Gedurende 14 dagen 's avonds 15 druppels "Ampoules Neuropeptide” over het gelaat verdelen en inmasseren/inkloppen met trommelende vingers. Vervolgens kunt u uw Quintenstein-nachtcrème aanbrengen.

Let op: De werkzame stof in "Ampoules Neuropeptide” is gevoelig voor langdurige blootstelling aan zonlicht, vandaar de bijzondere verpakking met oranje-rode inlage ter bescherming. Om de kwaliteit van "Ampoules Neuropeptide” te kunnen garanderen, dient u het product voor én tijdens gebruik niet bloot te stellen aan intensief (zon)licht. Bewaart u de ampullen zo veel mogelijk in de originele verpakking met oranje-rode inlage, in dat geval zijn de ampullen langere tijd houdbaar.

De huidcellen (keratinocyten, melanocyten, fibroblasten en adipocyten) hebben een directe interactie hebben met het zenuwstelsel. De buitenste huidcellen produceren bv. signaalstoffen voor de zenuwen in de huid, die op hun beurt informatie aan de rest van het lichaam doorgeven over de gesteldheid van de huid. De zenuwcellen worden gedurende een mensenleven praktisch niet vernieuwd. De ampullen hebben een gunstige invloed op zenuwen (neuronen) in de huid. De werkzame stof “Neuropeptide LGI” heeft een specifiek voedend effect op de zenuwuitlopers in de huid, waardoor de huidcellen veel beter in staat zijn om te laten weten “waar het allemaal aan schort in de huid”. De huid kan daarna als het ware op haar wenken bediend worden door de rest van het lichaam, waarna de huid veel beter in staat is om met “stress” om te gaan (stress voor de huid is o.a. uv-straling). Het effect daarvan is overweldigend: de barrièrefunctie van de huid wordt danig verbeterd, hetgeen resulteert in een merkbare verbetering als het gaat om droogheid, roodheid, het “trekken” van de huid en het schilferen van de huid, dus typisch kenmerken van een gevoelige huid.

GLUTAMYLAMIDOETHYL INDOLE
De werkzame stof “Neuropeptide LGI” heeft een specifiek voedend effect op de zenuwuitlopers in de huid, waardoor de huidcellen veel beter in staat zijn om te laten weten “waar het allemaal aan schort in de huid”. De huid kan daarna als het ware op haar wenken bediend worden door de rest van het lichaam, waarna de huid veel beter in staat is om met “stress” om te gaan (stress voor de huid is o.a. uv-straling). Het effect daarvan is overweldigend: de barrièrefunctie van de huid wordt danig verbeterd, hetgeen resulteert in een merkbare verbetering als het gaat om droogheid, roodheid, het “trekken” van de huid en het schilferen van de huid, dus typisch kenmerken van een gevoelige huid.

PLANTAARDIGE GLYCERINE. Een klein molecuul dat water aan zich bindt en vasthoudt. Is vanwege die eigenschappen ook een waardevol bestanddeel van de Natural Moisturing Factor, die zorgt voor de natuurlijke vochtbalans in de huid.

Aan het eind van de 18e eeuw, lang voordat de petrochemische industrie door de mensheid werd gevormd, produceerde de Duitser Carl Wilhelm Scheele voor het eerst Glycerine bij de verzeping van olijfolie. Hoewel er sinds die tijd vele veranderingen zijn doorgevoerd, is het productieproces, waarbij plantaardige Glycerine uit natuurlijke olie wordt gewonnen, niet wezenlijk veranderd. Alleen de eisen met betrekking tot zuiverheid zijn volgens de modernste farmaceutische maatstaven geoptimaliseerd. Dit betekent dus, dat Medex zijn producten met zuivere, plantaardige Glycerine produceert.

QUERCUS - Natuurlijk eikenextract met looistoffen die de weerstand van de huid verhogen. Is daarnaast antiphlogistisch en heeft radicaalvangende capaciteit, waardoor het bijdraagt aan de stevigheid van de huid.

Kenmerken

  • Kalmeert en herstelt de huid
  • Voedend effect
  • Vermindert droogheid en roodheid

Specificaties

HuidtypeRijpere, gevoelige en/of gestreste huid.
ProductAmpullen
Inhoud5 x 5 ml
EAN
SKU112213