Quintenstein

Een lijn, met de kracht uit de natuur en “hightech” van het Medex laboratorium. Met een uitstraling vanuit de tijd dat glamour nog niet voor iedereen was weggelegd.

Lait Elure Special
Quintenstein
€27,50
Exoliere Night Cream Special
€69,50
Bestseller
Cream Cypresse
Quintenstein
€46,50
Bestseller
Equendio Day Cream
Quintenstein
€69,50
Avostem Eye Mask Special
€47,50
Lotion Fragilis Special
€24,90
Quintenstein Travel Set
€65,00
Triticum Night Cream
€44,50
Bio Exqur Peeling Special
€37,50
Cream Osmolair
Quintenstein
€41,50
Equendio Cream 15 ml
€18,90
Exoliere Night Cream 15 ml
€18,90
Bestseller
Gel de Calendula
Quintenstein
€53,00
Ampoules Neuropeptide Special
€69,50
Aqua Rosa Special
Quintenstein
€35,50
Argireline 10% Eye Cream
€67,50

Een lijn, met de kracht uit de natuur en “hightech” van het Medex laboratorium. Met een uitstraling vanuit de tijd dat glamour nog niet voor iedereen was weggelegd. Het gaat om de uitzonderlijke kwaliteit van de inhoud van Quintenstein. Er is meer; Quintenstein verpakkingen beschermen de natuur, alles is uitsluitend van gerecycled materiaal. Quintenstein voldoet aan de eis, dat cosmetica van een dergelijk niveau er zodanig uit moet zien in de verpakking, dat de aanschaf al een plezier is en dat na het verwijderen van de verpakking de pot een sieraad op jouw toilettafel is. Quintenstein is daarmee een echte prestigelijn.

 

Producten

De producten zijn 100% natuurlijk, ecologisch, biologisch, vegetarisch en gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke ontwikkelingen. Verder worden er natuurlijke UV filters gebruikt in de dagcrèmes. In de meeste producten zijn vitamine A, B, E en F verwerkt, wordt er gewerkt met essentiële oliën en kruiden én de meeste producten zijn vrij van alcohol.

 

Airless verpakkingen

Waar mogelijk wordt gebruik gemaakt van airless verpakkingen. Dat betekent dat de verpakking licht- en luchtdicht is. Daardoor zijn de producten veel langer houdbaar en is het veel hygiënischer in gebruik.

 

Quintenstein proberen

Wil je niet meteen een grote verpakking aanschaffen, maar eerst uitproberen wat het product doet met je huid? Er zijn verschillende items verkrijgbaar in de travelsize verpakking.

 

Quintenstein kopen

Ben jij klaar voor het ontdekken van Quintenstein? De producten van Quintenstein koop je bij Care for Skin. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste producten? Neem dan contact op met één van onze specialisten. Wij helpen je graag.