RefectoCil

Jouw blik zegt meer dan duizend woorden. Het is daarom belangrijk om wimpers en wenkbrauwen goed te stylen en te verzorgen. Wij begrijpen dat en bieden jou daarom producten van kwaliteit!

Geen producten gevonden...
Er zijn helaas geen producten gevonden op deze pagina. Ga terug naar de vorige pagina of neem een kijkje naar onze bestsellers.

RefectoCil Wimperserum

Met het RefectoCil wimperserum krijg je vollere wimpers in slechts 6 weken!

Jouw wimpers en wenkbrauwen kunnen er nog beter uitzien in korte tijd! Het wimperserum, wat ook te gebruiken is als wenkbrauwserum, is gemakkelijk in gebruik. Breng het serum dagelijks boven je wimpers aan als eyeliner. Je wimpers ogen niet alleen langer, sterker en voller, maar ze zien er na 4 tot 6 weken ook daadwerkelijk zo uit! Daarnaast, bepaal je zelf de lengte van je wimpers. Ben je tevreden met de lengte? Behoud de lengte door het wimperserum vervolgens in plaats van dagelijks gebruik twee tot drie keer per week aan.

RefectoCil Wenkbrauwserum

Je kunt het Refectocil wimperserum ook gebruiken als wenkbrauwserum. De werking van het serum is hetzelfde als voor de wimpers, en je zult al binnen 4 tot 6 weken resultaat zien van het wenkbrauwserum. Het is van belang om het serum op gereinigde wenkbrauwen aan te brengen. Zo kan het wenkbrauwserum het beste inwerken tijdens de nacht en zul je het meest optimale resultaat krijgen.


RefectoCil kopen?

RefectoCil bestel je eenvoudig online bij Care for Skin. Ook voor advies over RefectoCil neem je contact op met Care for Skin en we helpen je graag met persoonlijk advies. Bestel je voor 21:00 uur dan krijg je de bestelling al de volgende dag thuis bezorgd.