Revitalash

RevítaLash Cosmetics is de door artsen geleide, bekroonde lijn van wimpers, wenkbrauwen en haargerichte cosmetica die speciaal zijn ontworpen om de gezondheid en natuurlijke schoonheid van uw wimpers en wenkbrauwen te verbeteren en te herstellen.

Hoe is Revitalash ontstaan?

RevitaLash is in 2006 ontwikkeld door de Amerikaanse oogarts Michael Brinkenhoff. Hij ontwikkelde het RevitaLash wimperserum voor zijn vrouw Gayle. Zij was herstellende van borstkanker en de intensieve chemotherapie behandelingen hadden haar wimpers beschadigd. Haar wimpers waren door de therapieën breekbaar, dunner en minder vol geworden. Intensief onderzoek van Brinkenhoff en andere getalenteerde cosmetische wetenschappers leidde tot de ontwikkeling van RevitaLash: een product dat de wimpers zichtbaar verbetert. RevitaLash begon met een enkel product, maar is uitgegroeid tot een gehele volwaarde collectie wimper en wenkbrauwproducten met hoogwaardige Revitalash ingrediënten .

Hoe breng je RevitaLash aan?

Revitalash aanbrengen is zeer eenvoudig. Het Revitalash wimperserum kan eenmaal per dag worden aangebracht, als een eyeliner op het bovenste gedeelte van de oogwimper.

Het Revitalash wenkbrauwserum dient eenmaal per dag dun aangebracht te worden op de wenkbrauwharen, met name het dunner wordende gedeelte.

Wat is RevitaLash Advanced?

Revitalash advanced kopen is een goede keuze voor zowel de wimpers als de wenkbrauwen. Revitalash resultaat zal optimaal zijn voor zowel de wimper- als wenkbrauwharen bij het dagelijks gebruik, met als resultaat vollere, gezondere wimper en wenkbrauwharen. Advanced betekent zoveel als vooruitstrevend, gevorderd, dus met andere woorden: Revitalash ingrediënten zijn van top kwaliteit en werkt met natuurlijke actieve ingrediënten.

Revitalash ingrediënten

Alle ingrediënten in RevitaLash zijn functionele cosmetische ingrediënten van zoveel mogelijk natuurlijke oorsprong.

Ginseng & Swertia Japonica: Plantaardige extracten met een hoog gehalte aan vitamine B en anitoxidanten. Dit beschermt en revitaliseert de wimpers en wenkbrauwen.

BioPeptin Complex: Onze zelf ontwikkelde, gepatenteerde mix van biotine, groene thee-extract, pathenol en peptiden. Deze gepatenteerde technologie helpt om je wimpers en wenkbrauwen te versterken en verzachten. Broosheid en breekbaarheid wordt zo tegengegaan.

Saw Palmetto: Hoog gehalte aan vetzuren en plantaardige sterolen. Houdt de wimpers in conditie en zorgt voor extra glans.

Tarwe-eiwit: Hoog gehalte aan aminozuren, peptiden en vitamine B. Helpt te versterken en maakt de wimpers gladder.

Calendula: hydrateert de wenkbrauwen zodat deze niet droog en broos worden.

 

Unieke eigenschappen van Revitalash

RevítaLash Cosmetics is de toonaangevende, door artsen geleide, bekroonde lijn van wimpers & wenkbrauwen en haar gerichte cosmetica die speciaal zijn ontworpen om de gezondheid en natuurlijke schoonheid van uw wimpers en wenkbrauwen te verbeteren en te herstellen. RevitaLash staat bekend om het wimperserum, maar de afgelopen jaren zijn daar tal van toonaangevende producten bijgekomen. Het unieke ingrediënt in het RevitaLash wimperserum is Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide. De wimperverlengende en eigenschappen van dit Revitalash ingrediënt zijn per toeval ontdekt als bijwerking van een glaucoom medicijn.

 

Wat zijn de bestellers van Revitalash?

 

Maakt Revitalash je wenkbrauwen dikker?

Revitalash Advanced wenkbrauwserum maakt de wenkbrauwen voller, gezonder. Zelfs als je jaren de wenkbrauwen overplucked zijn, zullen de wenkbrauwen na gebruik van het Revitalash wenkbrauwserum opvallender, voller en gezonder uit gaan zien.

Revitalash wanneer resultaat? Dit zal na een constant dagelijks gebruik na een periode van 6-12 week zichtbaar worden.

 

Kun je Revitalash meerdere keren per dag gebruiken?

Het Revitalash resultaat zal bij eenmaal gebruik van het serum voldoende zijn voor een optimaal resultaat. Dit geldt voor zowel de Revitalash Advanced Wimperserum Conditioner, maar ook de Revitalash Advanced Wenkbrauwserum Conditioner.

 

Revitalash kopen bij Care for Skin

Ben jij klaar voor het ontdekken van Revitalash en wil je Revitalash bestellen? De producten van Revitalash online bestellen doe je bij de webwinkel voor gezichtsverzorging en make-up Care for Skin. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste producten? Neem dan contact op met één van onze specialisten. Wij helpen je graag.