RevitaLash

RevítaLash Cosmetics is de door artsen geleide, bekroonde lijn van wimpers, wenkbrauwen en haargerichte cosmetica die speciaal zijn ontworpen om de gezondheid en natuurlijke schoonheid van uw wimpers en wenkbrauwen te verbeteren en te herstellen.

Unieke eigenschappen van RevitaLash

RevítaLash Cosmetics is de toonaangevende, door artsen geleide, bekroonde lijn van wimpers, wenkbrauwen en haar gerichte cosmetica die speciaal zijn ontworpen om de gezondheid en natuurlijke schoonheid van uw wimpers en wenkbrauwen te verbeteren en te herstellen. RevitaLash staat bekend om het wimperserum, maar de afgelopen jaren zijn daar tal van toonaangevende producten bijgekomen. Het unieke ingredient in het RevitaLash wimperserum is Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide. De wimperverlengende en eigenschappen van dit ingrediënt zijn per toeval ontdekt als bijwerking van een glaucoom medicijn.

 

Hoe is RevitaLash ontstaan?

RevitaLash is in 2006 ontwikkeld door de Amerikaanse oogarts Michael Brinkenhoff. Hij ontwikkelde het wimperserum als speciaal cadeau voor zijn vrouw Gayle. Zij was herstellende van borstkanker en de intensieve chemotherapie behandelingen hadden haar mooie wimpers beschadigd. Haar wimpers zagen er breekbaar, dun en minder vol uit. Dokter Brinkenhoff besloot daarom een formule te ontwikkelen om Gayle’s wimpers er weer gezond, sterk en prachtig uit te laten zien. Intensief onderzoek van Brinkenhoff en andere getalenteerde cosmetische wetenschappers leidde tot de ontwikkeling van RevitaLash: een product dat de wimpers zichtbaar verbetert. Gayle’s wimpers werden met RevitaLash mooier dan ze ooit had durven dromen. RevitaLash begon met een enkel product, maar is uitgegroeid tot een gehele collectie.

 

Wat zijn de bestellers van Revitalash?

  1. RevitaLash Advanced Eyelash Conditioner - 2.0 ml
  2. RevitaLash Advanced Eyelash Conditioner - 3.5 ml
  3. RevitaLash Double-Ended Volume Set Mascara
  4. RevitaLash HI-DEF Tinted Brow Gel
  5. RevitaLash Defining Eyeliner
  6. RevitaLash Advanced Eyebrow Conditioner

Revitalash Advanced Eyelash Conditioner wimperserum

Altijd al volle, lange wimpers willen hebben? Het wereldwijd bekende 3.5ml RevítaLash Advanced Eyelash Conditioner kan je wimpers helpen verbeteren. Deze ogen mooier in slechts 12 weken! Deze verpakking met een inhoud van 3,5 milliliter gaat ongeveer tot een half jaar mee. De verzorgende ingrediënten zoals het gepatenteerde BioPeptin Complex, aminozuren & B-Vitamines, Saw palmetto en ginseng gaan broosheid tegen en zorgen voor een geweldige oogopslag. Verkrijgbaar in een 2,0 ml verpakking en een 3,5 ml verpakking. De 3.5 milliliter verpakking gaat maar liefst zes maanden mee.

Tip: Omdat het product op waterbasis is, is het dragen van wimperextensions geen enkel probleem.

 

RevitaLash Double-Ended Volume Set Mascara

De RevitaLash Double-Ended Volume Set combineert de Volumizing Primer en Volumizing Mascara in deze handige, 2-in-1 duostick. Dit product is ontworpen om je wimpers niet alleen de perfecte basis te geven, maar ook extra volume en een intensere kleur. De kant van de Volumizing Primer richt zich op de hydratatie van de wimpers en legt met een indigo tint een goede basis voor het zwart van de Volumizing Mascara. Voor een prachtige look, de hele dag lang!

De RevitaLash Double-Ended Volume Set geeft je wimpers verzorging, hydratatie, glans, stevigheid en natuurlijk extra volume en een prachtige kleur. De kant van de Volumizing Primer heeft een zijdezachte formule met peptiden die de wimpers hydrateert en prept voor de mascara. Dankzij de diepblauwe tint wordt het effect van de mascara gemaximaliseerd en krijg je vollere en langer uitziende wimpers. De kant van de Volumizing Mascara zorgt dat je natuurlijke wimpers dikker ogen, waardoor je een indrukwekkende oogopslag krijgt. Het zwart geeft je ogen direct een intensere blik en de waterresistant formule geeft je wimpers meer volume. Dankzij de waterresistant formule blijven mascara en primer wel de hele dag zitten, maar kan het vervolgens ook eenvoudig verwijderd worden. Dit in tegenstelling tot waterproof formules, die je wimpers uitdrogen en beschadigen. Met de Double-Ended Volume Set blijven je wimpers in optimale conditie en bijwerken is niet nodig!

 

RevitaLash HI-DEF Tinted Brow Gel

De Hi-Def tinted wenkbrauw gel geeft een subtiele kleur aan de wenkbrauwen en hydrateert en conditioneert de wenkbrauwhaartjes zodat ze gezonder en voller ogen. De wenkbrauwgel kan dunne plekken opvullen door de gekleurde gel, waardoor deze gel erg geschikt is voor mensen met dunne wenkbrauwen of wenkbrauwen met dunne plekjes. De gel is waterresistant, waardoor hij de hele dag blijft zitten, maar wel makkelijk verwijderd kan worden. De gel is in twee kleuren verkrijgbaar: Soft Brown en Dark Brown.

 

RevitaLash Defining Eyeliner

De RevítaLash Defining Eyeliner is de perfecte eyeliner voor een indrukwekkende oogopslag. Een dunne lijn bij de wimperaanzet zorgt al voor merkbaar verschil en een intensere blik. De eyeliner heeft niet alleen een indrukwekkende kleur, maar ook een vochthoudende formule met een crème-achtige textuur. Deze formule is beter voor de gevoelige huid rondom de ogen. De eyeliner is verkrijgbaar in de kleuren Raven black en Slate.

 

RevitaLash Advanced Eyebrow Conditioner

Wanneer je van nature dunne wenkbrauwen hebt of je wenkbrauwen te smal hebt geëpileerd hebt kun je het RevitaLash wenkbrauwserum goed gebruiken. Het speciaal ontwikkelde RevitaBrow laat je wenkbrauwen er voller en gezonder uitzien. Wie wil dat nu niet? Met de RevitaBrow Advanced Eyebrow Conditioner heb je in 12 weken zichtbaar vollere wenkbrauwen. Dit komt door de verzorgende ingrediënten van RevitaBrow. Denk aan het gepatenteerde BioPeptin Complex, antioxidanten en vitamine B. Samen zijn deze ingrediënten hét wondermiddel voor prachtige wenkbrauwen. Breng het serum twaalf weken lang elke dag aan op je wenkbrauwen voor een optimaal resultaat.

 

Revitalash kopen?

Ben jij klaar voor het ontdekken van Revitalash? De producten van Revitalash koop je bij Care for Skin. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste producten? Neem dan contact op met één van onze specialisten. Wij helpen je graag.