Revitalash

RevitaLash is een bekroonde lijn van wimpers, wenkbrauwen en haargerichte cosmetica die speciaal zijn ontworpen om de gezondheid en natuurlijke schoonheid van uw wimpers en wenkbrauwen te verbeteren en te herstellen.

HI-DEF Tinted Brow Gel
€37,50
-20%
AquaBlur
RevitaLash
€63,00
€50,40
Defining Eyeliner Black
€29,95
Defining Eyeliner Slate
€29,95
-20%
Thickening Shampoo
€38,50
€30,80
-20%
Thickening Conditioner
€39,95
€31,80
Micellair Water Lash Wash
€38,50
Precision Tweezers
€21,50
Advanced Sensitive
€99,95
Signature Eyelash Curler
€21,50

Hoe is Revitalash ontstaan?

RevitaLash is in 2006 ontwikkeld door de Amerikaanse oogarts Michael Brinkenhoff. Hij ontwikkelde het RevitaLash wimperserum voor zijn vrouw Gayle. Zij was herstellende van borstkanker en de intensieve chemotherapie behandelingen hadden haar wimpers beschadigd. Haar wimpers waren door de therapieën breekbaar, dunner en minder vol geworden. Intensief onderzoek van Brinkenhoff en andere getalenteerde cosmetische wetenschappers leidde tot de ontwikkeling van Revital lashes serum: een product dat de wimpers zichtbaar verbetert. RevitaLashes begon met een enkel product, maar is uitgegroeid tot een gehele volwaarde collectie wimper en wenkbrauwproducten met hoogwaardige Revitalash ingrediënten.

 

Wat is RevitaLash Advanced?

Revitalash advanced kopen is een goede keuze voor zowel de wimpers als de wenkbrauwen. Revitalashes resultaat zal optimaal zijn voor zowel de wimper- als wenkbrauwharen bij het dagelijks gebruik, met als resultaat vollere, gezondere wimper en wenkbrauwharen. Revitalash Advanced betekent zoveel als vooruitstrevend, gevorderd, dus met andere woorden: de ingrediënten van het lash serum zijn van top kwaliteit en werkt met natuurlijke actieve ingrediënten.

 

Wat zit er in RevitaLash?

Het unieke ingrediënt in het RevitaLash serum is Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide. De wimperverlengende eigenschappen van dit Revitalashes ingrediënt zijn per toeval ontdekt als bijwerking van een glaucoom medicijn.

Alle ingrediënten in de RevitaLashes producten zijn functionele cosmetische ingrediënten van zoveel mogelijk natuurlijke oorsprong.

Ginseng & Swertia Japonica: Plantaardige extracten met een hoog gehalte aan vitamine B en anitoxidanten. Dit beschermt en revitaliseert de wimpers en wenkbrauwen.

BioPeptin Complex: Onze zelf ontwikkelde, gepatenteerde mix van biotine, groene thee-extract, pathenol en peptiden. Deze gepatenteerde technologie helpt om je wimpers en wenkbrauwen te versterken en verzachten. Broosheid en breekbaarheid wordt zo tegengegaan.

Saw Palmetto: Hoog gehalte aan vetzuren en plantaardige sterolen. Houdt de wimpers in conditie en zorgt voor extra glans.

Tarwe-eiwit: Hoog gehalte aan aminozuren, peptiden en vitamine B. Helpt te versterken en maakt de wimpers gladder.

Calendula: Hydrateert de wenkbrauwen zodat deze niet droog en broos worden.

 

Hoe werkt RevitaLash?

De producten van RevitaLashes werken eenvoudig. Het Revitalash wimperserum en het Revitalash serum voor de wenkbrauwen kunnen eenmaal per dag aan worden gebracht. 

Ook heeft RevitaLashes haarverzorging die makkelijk in gebruik in, bijvoorbeeld de Revitalash shampoo en de Revitalash Thickening Conditioner. De Revitalash conditioner beschermt de hoofdhuid tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Wanneer je dun en fijn haar hebt kun je kiezen voor een leave in conditioner. De RevitaLash Hair Volume Enhancing Foam is zo'n leave in conditioner en verbetert de elasticiteit en het volume van het haar.

De conditioners geven het beste resultaat wanneer er van te voren is gewassen met de RevitaLash Shampoo.

 

Hoe gebruik je RevitaLash?

Revitalash lash serum aanbrengen is zeer eenvoudig. Het Revitalash wimperserum kan eenmaal per dag worden aangebracht, als een eyeliner op het bovenste gedeelte van de oogwimper.

Het Revitalash wenkbrauwserum dient eenmaal per dag dun aangebracht te worden op de wenkbrauwharen, met name het dunner wordende gedeelte.

 

Hoe snel heb je resultaat van RevitaLash?

Revitalash wanneer resultaat bij het wimperserum? Het Revitalash wimperserum geeft bij consequent gebruik, dus iedere dag eenmaal aanbrengen, resultaat na 12 weken. Revitalash wanneer resultaat bij het wenkbrauwserum? Ook het wenkbrauwserum geeft na 12 weken resultaat bij consequent gebruik.

 

Hoe lang moet je het RevitaLash wimperserum gebruiken?

Voor het beste resultaat moet het RevitaLash wimperserum 12 weken iedere dag gebruikt worden. Na 12 weken zijn de wimpers zichtbaar voller en langer. Om dit resultaat te behouden is het aan te raden om na die 12 weken het Revitalash wimperserum nog 3 tot 4 keer per week te gebruiken.

 

Is RevitaLash veilig in gebruik?

Ja, alle producten RevitaLashes zijn veilig in gebruik. Er worden geen schadelijke stoffen gebruikt en het grootste deel van de ingrediënten in de producten zijn natuurlijk in het Revital lashes serum.

 

Revitalash bestellen?

Ben jij klaar voor het ontdekken van Revitalash en wil je Revitalash bestellen? Revitalash serum kopen doe je bij Care for Skin. Heb je hulp nodig bij het Revitalash serum kopen? Neem dan contact op met één van onze specialisten. Wij helpen je graag. 

Ben je op zoek naar een Revitalash wimperserum aanbieding? Er is regelmatig een Revitalash wimperserum aanbieding. Houd dus zeker onze pagina in de gaten!