Reiniging

Moisturizing Lotion
€18,00

RevitalTrax

 

Huid-, lichaams- en haarverzorging die inzet op herstel, in combinatie met het voedingssupplement, het Anti-Aging Collageen Complex. Deze unieke combinatie zorgt voor een mooie huid en haar die zowel van binnen als van de buitenkant wordt gestimuleerd.

Revitaltrax is een dynamisch cosmeticabedrijf van Nederlands afkomst. Het assortiment bestaat uit skincare, bodycare en haircare producten. Alle producten van Revitaltrax zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn vrij van parabenen, sulfaten, siliconen en microplastics.

 

Reiniging

RevitalTrax biedt een Moisturizing Lotion aan die de huid hydrateert en reinigt. Deze Lotion is op basis van Hennepzaadolie, deze olie bevat waardevolle mineralen, antioxidanten en vitamines, waardoor de huid optimaal gereinigd, gevoed en hersteld wordt.

  • Hydrateert en reinigt de huid
  • Brengt de pH-waarde van de huid op peil
  • Herstelt de huid

 

RevitalTrax kopen

 

Bij Care for Skin bestelt u de producten van RevitalTrax snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestelt u op werkdagen voor 21:00 uur, dan heeft u de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL en door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de RevitalTrax specialist online.