Supplement

 

RevitalTrax

 

Huid-, lichaams- en haarverzorging die inzet op herstel, in combinatie met het voedingssupplement, het Anti-Aging Collageen Complex. Deze unieke combinatie zorgt voor een mooie huid en haar die zowel van binnen als van de buitenkant wordt gestimuleerd.

Revitaltrax is een dynamisch cosmeticabedrijf van Nederlands afkomst. Het assortiment bestaat uit skincare, bodycare en haircare producten. Alle producten van Revitaltrax zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn vrij van parabenen, sulfaten, siliconen en microplastics.

 

Supplement

RevitalTrax biedt in haar assortiment het Anti-Aging Complex voedingssupplement aan. Deze is uniek in haar samenstelling en een drinkbaar supplement op basis van collageen. Het Collageen Complex voedt de huid van binnenuit.

Bevat 30 sticks, dit is voldoende voor 1 tot 2 maanden. 

  • Voor een natuurlijke huidverjonging 
  • Vermindert vorming van fijne lijntjes en rimpels
  • Hydrateert de huid
  • Bewezen resultaat binnen 4 tot 6 weken

 

RevitalTrax kopen

 

Bij Care for Skin bestelt u de producten van RevitalTrax snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestelt u op werkdagen voor 21:00 uur, dan heeft u de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL en door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de RevitalTrax specialist online.