Roberto Ugolini

Het maken van schoenen zit Roberto Ugolini in het bloed. Hij groeide namelijk op in Florence, in een familie van schoenmakers. Zijn voorouders werkten al in dit vak, zijn vader repareerde schoenen en zijn moeder heeft 40 jaar lang een schoenenwinkel gehad. Deze passie voor schoenen ruik je duidelijk en op een fijne manier terug in de niche parfumlijn van Roberto Ugolini.

Bestseller
Eau de Parfum - Loafer
Roberto Ugolini
€190,00
Eau de Parfum - Oxford
Roberto Ugolini
€190,00
Eau de Parfum - Kitten Heel
€190,00
Eau de Parfum Extrait- 17 Rosso
€220,00
Eau de Parfum - Marzocco
€190,00
Eau de Parfum - Azzurro
€190,00
Eau de Parfum - Derby
Roberto Ugolini
€190,00
Eau de Parfum Extrait - 4 Rosso
€220,00
Eau de Parfum - Giardino di Boboli
€220,00

Hoe is Roberto Ugolini ontstaan?

Roberto Ugolini is een exclusief parfum merk dat zijn oorsprong vindt in het hart van Italië, Florence. Het merk is opgericht door Roberto Ugolini zelf, een gepassioneerde parfumeur met diepgaande kennis van geuren en een sterke toewijding aan het creëren van unieke parfums. Roberto Ugolini is in de wereld van parfum ontstaan uit de wens om buitengewone geuren te ontwikkelen die verhalen vertellen en emoties oproepen. 

Het maken van schoenen zit Roberto Ugolini in het bloed. Hij groeide op in Florence, in een familie van schoenmakers. Zijn voorouders werkten al in dit vak, zijn vader repareerde schoenen en zijn moeder heeft 40 jaar lang een schoenenwinkel gehad. Deze passie voor schoenen ruik je duidelijk en op een fijne manier terug in de niche parfumlijn van Roberto Ugolini.

 

Wat maakt Roberto Ugolini een niche parfum?

Roberto Ugolini wordt beschouwd als een niche parfum merk om verschillende redenen. Allereerst worden de parfums van Roberto Ugolini met de hand vervaardigd, wat een ongekende aandacht voor detail en vakmanschap garandeert. De parfums zijn geen massaproducten, maar een zeldzaam kunstwerk.

Bovendien staan Roberto Ugolini bekend om zijn unieke benadering van parfumcreatie. Elk parfum is doordrenkt met persoonlijke verhalen en herinneringen van de oprichter, wat resulteert in geuren die dieper gaan dan alleen de zintuigen. De keuze van zeldzame en kostbare ingrediënten draagt bij aan de exclusiviteit van de unieke geuren. Dit maakt Roberto Ugolini parfums een gewilde keuze voor mensen die op zoek zijn naar iets bijzonders en onderscheidends. Bekijk ook eens onze Top 10 damesgeuren.

 

De collectie van Roberto Ugolini

De collectie van Roberto Ugolini omvat verfijnde en intrigerende parfums. Elke geur in de collectie is met zorg samengesteld en vertelt een eigen verhaal. Hoewel de specifieke geuren in de collectie in de loop der tijd kunnen variëren, kunnen enkele voorbeelden van geurcategorieën die je kunt verwachten zijn:

  • Bloemige parfums en frisse parfums: Parfums die een essentie van bloemen vastleggen en een heerlijke, bloemrijke, frisse geur afgeven.
  • Houtachtige parfums: Geuren die houtachtige noten combineren voor een warme, aardse aantrekkingskracht.
  • Kruidige parfums: Parfums die rijke, oriëntaalse specerijen en aroma's bevatten voor een zwoele en mysterieuze geurbeleving. 

De collectie van Roberto Ugolini is altijd in ontwikkeling, waarbij nieuwe geuren worden toegevoegd om de zintuigen te prikkelen en te verrassen.

 

Wat zijn de bestsellers van Roberto Ugolini?

Roberto Ugolini heeft enkele eau de parfum in hun collectie die bijzonder populair zijn en als bestsellers worden beschouwd. Deze bestsellers bieden de perfecte balans tussen onderscheidende geurprofielen en tijdloze elegantie. We hebben onze bestsellers voor je op een rijtje gezet:

 

Roberto Ugolini Eau de Parfum - Kitten Heel

De Roberto Ugolini Eau de Parfum - Kitten Heel begint met fruitige noten die doen denken aan abrikozen, tropische ylang-ylang en een rozengeur door geraniums. Zoete en lichte houtachtige noten maken de basis van de geur. Een vleugje vanille in de basis verheft deze vrouwelijke geur, waarvan het kruidige karakter onderstreept wordt door zoete tonkaboon. Tot slot geeft muskus de geur een harmonieuze finish.

 

Roberto Ugolini Eau de Parfum - Oxford

De Roberto Ugolini Eau de Parfum - Oxford bevat de citrusnoten van zure grapefruit en zoete sinaasappel glinsteren boven het peperhart van "Oxford". De hete peper versmelt met de roze peper wat de geur een compleet eigen karakter geeft. Verder is de geur droog, maar toch warm met lichte fruitige noten. De geur kan doen denken aan rozen wat onderstreept wordt door de groene geur van geranium. Tot slot heeft de geur een basis die vooral bestaat uit houtachtige noten.

 

Roberto Ugolini Eau de Parfum Extrait - 4 Rosso

De geur van Roberto Ugolini Eau de Parfum Extrait - 4 Rosso kan het beste omschreven worden als een geur die je doet denken aan de schoenmakerij. De parfum opent met een lederachtige geur van saffraan, die ondersteunt wordt door een zoet en rokerig akkoord. In het hart van deze geur vind je een geur die gedomineerd wordt door damastroos die je langzaam naar de basis leidt. In de basis vind je zachte en houtachtige noten van vanille, amber en guaicum hout.

 

Roberto Ugolini kopen?

De parfums van Roberto Ugolini koop je eenvoudig bij Care for Skin. Wil je graag een passend advies met de producten? Neem dan contact op met de klantenservice via [email protected] of bel op werkdagen naar 085 060 7005. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes voorzien jou graag van een passend huidadvies.

 

Meer weten over niche parfums? Lees ook:

Het verschil tussen Eau de Toilette en Eau de Parfum!

BDK Parfums