Salt & Stone

Salt & Stone uit Los Angeles maakt 100% organisch unisex producten voor huid en lichaam waarbij elk ingrediënt grondig onderzocht wordt.

Salt & Stone uit Los Angeles maakt 100% organisch unisex producten voor huid en lichaam waarbij elk ingrediënt grondig onderzocht wordt. De kwalitatief hoogwaardige producten zijn zeer effectief en 100% veganistisch.

De missie van Salt & Stone is veilige en natuurvriendelijke formules te creëren die voor iedereen te gebruiken zijn en kwalitatief beter dan elk ander verzorgingsproduct op de markt. 

Zo bestaat elke verpakking uit gerecycled materiaal en gebruikt Salt & Stone nooit parabenen, pesticiden, kunstmatige geurstoffen, sulfaten, siliconen, petroleum, ftalaten of genetisch gemodificeerde organismen.

 

Geschiedenis Salt & Stone

Salt & Stone is opgericht in 2017 door Nima Jalali. Als voormalig professioneel snowboard heeft Nima de hele wereld rondgereisd en een breed spectrum aan omgevingen en omstandigheden ervaren. Deze ervaringen lieten hem de effecten van verschillende stoffen op de huid realiseren. Hij zag het belang van de bescherming van de huid. Door zijn ervaringen kwam Nima erachter dat een natuurlijke aanpak in dieet, herstel en prestatie het beste is. Hierdoor ontstond de drijfveer producten te creëren met natuurlijke middelen die beter zijn dan elk ander product. Dit is Salt & Stone geworden.

 

Salt & Stone producten

Cleane, natuurlijke producten die goed intrekken, de huid niet vet maken én geen witte waas achterlaten. Niet op je huid, niet onder je oksels en niet op je lippen. SALT & STONE wordt omarmd door surfers, over de gehele wereld. En menig professioneel surfer treedt naar buiten als ambassadeur. SALT & STONE is ervan overtuigd dat natuurlijke ingrediënten een essentiële verzorging en bescherming bieden aan hun producten dan de huidige maatstaaf. Niet alleen zijn al de producten vrij van kunstmatige geuren en kleuren, sulfaten, siliconen, petrochemicaliën, parabenen, phthalates. De formules zijn 100% Cruelty Free en niet getest op dieren. Het resultaat is een werkelijk superieure collectie aan producten die je lichaam optimaliseert en niet schadelijk is voor mens-dier en het milieu. Duurzaamheid is de norm!

 

Salt & Stone deodorant

De 100% biologische en veganistische deodorant van Salt & Stone is ontworpen voor alle soorten huid. Het hyralonzuur in deze deodorant hydrateert en verzorgt de huid. De deodorant bevat geen aluminium, alcohol, parabenen, bakpoeder, kleurstoffen en synthetische geuren, voorkomt ontstekingen en helpt de huid kalmeren. Ook laat de deodorant geen vlekken achter, neutraliseert het vieze lichaamsgeuren en zorgt het er voor dat je de hele dag door fris ruikt. 

Let op: één keer wrijven onder de oksels is genoeg. Wanneer je teveel gebruikt krijg je een dikke laag onder je oksels die niet door je huid geabsorbeerd kan worden. Hierdoor komt het product in de kleding wat uiteindelijk vlekken kan veroorzaken.

 

Salt & Stone kopen

Ben jij klaar voor het ontdekken van Salt & Stone? De producten van Salt & Stone koop je bij Care for Skin. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste producten? Neem dan contact op met één van onze specialisten. Wij helpen je graag.