Selfie

Self tanning is populairder dan ooit! Niet gek, er zijn zoveel mooie soorten producten om een instant glow te creëren.

Selfie Tan'n Go

Self tanning is anno 2020 populairder dan ooit. Niet gek, er zijn zoveel mooie soorten producten om een instant glow te creëren. Veel sunless tanning producten en zelfbruiners laten een onaantrekkelijke 'oranje' finish achter. Met Selfie Tan'n Go Sunless-producten hoef je je daar geen zorgen over te maken. Je krijgt een gouden, zonovergoten goed. niet meer en niets minder. Zeg vaarwel tegen de oranje tinten en ervaar een luxueuze zelfbruiningservaring met perfecte kleur die u kunt beheersen. 

 

Selfie producten

De complete Selfie-collectie van wash-off en zelfbruiners bevat salon-geteste, perfect dekkende sunless tanning ingrediënten gecombineerd met nauwkeurig uitgebalanceerde huidvoedingsstoffen. Ze zijn geformuleerd met een gepatenteerde geur reducerende geurtechnologie die je een mooie, gezonde bruine kleur geeft zonder zelfbruinende geur. U krijgt snel resultaat, aangezien uw bruine kleur de komende uren geleidelijk dieper wordt. Gewoon aanbrengen, aankleden en pronken met je nieuwe, gezonde, sunkissed, bronze tan. Selfieproducten drogen snel, zodat ze niet op kleding of lakens afwrijven of vlekken veroorzaken.

 

Tips voor de perfecte sunless tan

Om zelfbruiner aan te brengen met het meest natuurlijk ogende resultaat volg je onze deskundige bruintips. Scrub en hydrateer voordat je zelfbruiner aanbrengt. Hoe beter de huid zich bevindt als je het product gebruikt, hoe beter het resultaat zal zijn. Je huid is je canvas, dus zorg ervoor dat je het goed voorbereidt. De nieuwe cellen die door afschilfering worden blootgelegd, zullen niet zo snel vervellen en de bruine kleur zal langer aanhouden.

 

Selfie kopen

Ben jij klaar voor het ontdekken van Selfie? De producten van Selfie koop je bij Care for Skin. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste producten? Neem dan contact op met één van onze specialisten. Wij helpen je graag.