SeventyOne Percent

SeventyOne Percent is speciaal voor de zon-, oceaan-, en natuurliefhebbers. SeventyOne Percent bestaat uit zonnebrandcosmetica en huidverzorgingsproducten die ervoor zorgen dat we onszelf beschermen maar ook de aarde.

Eco Sun Shield - Invisible SPF50+
€24,95
Sun Stick Pacha Mama SPF50+
SeventyOne Percent
€16,95
Sun Stick - Original SPF50+
SeventyOne Percent
€16,95
Feel Good Moisturizer
SeventyOne Percent
€16,95
Sun Stick Blue Lagoon
SeventyOne Percent
€16,95
Sun Stick Sunset SPF50+
SeventyOne Percent
€16,95
Eco Sun Spray - Invisible SPF50+
€29,95
Dry Sun Oil SPF30
SeventyOne Percent
€29,95
Eco Sun Shield - Sport SPF50+
€25,95
Feel Good Oil
SeventyOne Percent
€27,95
Feel Free Moisturizer SPF 30
€31,95
Second Skin - Multi Purpose Balm
€15,95

Hoe is SeventyOne Percent ontstaan?

Seventyone Percent is opgericht in 2009 door twee vrienden: Marc Levy & Raphaël Vannier, beide fanatiek surfers. Doordat zij zich elke dag in het water bevinden, worden ze altijd blootgesteld aan zonlicht. De twee vrienden konden geen cosmeticamerk vinden dat bij hun behoeften paste en zo besloten ze hun eigen zonnebrand lijn op te zetten: SeventyOne Percent. Een merk met natuurlijke zonnebrand producten die de huid beschermt, hydrateert, verzorgt en daarbij goed is voor milieu en de planeet. 

De naam SeventyOne Percent is ontstaan omdat niet alleen ons lichaam maar ook onze planeet voor 70% uit water bestaat. 1% van de opbrengst van de producten van Seventyone percent gaat naar een vereniging dat zich inzet voor bescherming van de kinderen en hun toekomst. 'We are all SeventyOne Percent'.

Wat is de filosofie van SeventyOne Percent?

De filosofie van SeventyOne Percent is dat de producten goed voor jou, voor de oceaan en tegelijkertijd voor de planeet moeten zijn. Denk aan een milieuvriendelijke zonnebrand maar ook aan een natuurlijke zonnebrand. De producten van SeventyOne Percent zijn voor 80 tot 100% natuurlijk. Het zijn moderne producten waarbij is gedacht aan ingrediënten van natuurlijke oorsprong of biologische actieve ingrediënten. Ingrediënten die niets toevoegen, komen niet voor in de producten. Voor de verpakkingen worden systematisch recyclebare materialen gebruikt. 

Is SeventyOne Percent geschikt voor elk huidtype?

De milieuvriendelijke zonnebrand producten van SeventyOne Percent zijn geschikt voor alle huidtypes. Daarnaast zijn ze te gebruiken voor het hele gezin, ideaal dus om mee te nemen op vakantie. De SeventyOne Percent Sun Stick Original SPF50+ bijvoorbeeld is verkrijgbaar in 5 leuke kleuren, zodat insmeren voor kinderen ook leuk wordt. Deze zonnebrand sticks worden ook wel fun sticks genoemd.

Wat zijn de bestsellers van SeventyOne Percent?

Wij hebben alle bestsellers van SeventyOne Percent op een rijtje gezet voor jou:

De SeventyOne Percent Eco Sun Spray - Invisible SPF50+ is een onzichtbare zonnebrand spray met optimale bescherming voor het lichaam met een waterbestendige formule.

Ga je liever voor een zonnebrandcreme? Dan raden we aan een van de andere bestsellers te gebruiken. De SeventyOne Percent Eco Sun Shield - Invisible SPF50+, dit is een waterproof zonnebrand dat je gezicht beschermt met factor 50 en volledig onzichtbaar is op de huid. OF bescherm je gezicht, lichaam en haar met SeventyOne Percent Dry Sun Oil SPF30. Het bevat SPF 30 en beschermt daarmee de huid tegen UVA en UVB stralen. De dry oil is niet vet/plakkerig en voorziet de huid van een satijnachtig uiterlijk.

De SeventyOne Percent Feel Good Moisturizer is een luchtige crème voor gezicht en lichaam die de huid optimaal hydrateert en voedt na het zonnen. Fijn om in te zetten als aftersun. En de SeventyOne Percent Second Skin - Multi Purpose Balm is een ware must have voor het hele lichaam. Deze natuurlijke balsem verzacht, beschermt, voedt en maakt de huid glad en zacht. Ideaal bij schrale, droge plekjes. Maar ook voor surfers te gebruiken, deze balsem verlicht wrijving tussen de huid en het surfpak. 

Voor het gezicht raden we de volgende bestsellers aan. De SeventyOne Percent Feel Good Oil is een natuurlijke, hydraterende gezichtsolie die de huid een feel good glow geeft. Het beschermt de huid tegen blauw licht, uv-stralen en vrije radicalen. Geschikt om te gebruiken voordat je de dagcrèmeSeventyOne Percent Urban Feel Good SPF 30 aanbrengt. 

SeventyOne Percent heeft geen heel breed assortiment maar wel alles wat je huid nodig heeft bij buitenactiviteiten. Natuurlijke zonnebrand met factor 30, factor 50, zonnebrand sticks, waterproof zonnebrand, milieuvriendelijke zonnebrand, zonnebrand spray, aftersun, een gezichtsolie, een dagcreme met spf en een dry oil dat gezicht, lichaam en haar beschermt.

Kortom SeventyOne Percent biedt een universele, gezinsvriendelijke, cosmetische oplossing gebasseerd op de behoeften van de mens en planeet; bescherming en hydratatie. 

SeventyOne Percent kopen

SeventyOne Percent koop je bij Care for Skin, de online huidspecialist met persoonlijk en betrokken advies. Op zoek naar een geschikt product die het beste bij jou past, maar kom je er niet helemaal uit? Bel of mail ons gerust, wij staan voor je klaar!