Skeyndor

Skeyndor Cosmetics, leider in hoge kwaliteit professionele huidverzorging. Skeyndor biedt een compleet assortiment huidverzorging voor elk huidtype en huidprobleem.

Skeyndor Cosmetics, leider in hoge kwaliteit professionele huidverzorging. Skeyndor biedt een compleet assortiment huidverzorging voor elk huidtype en huidprobleem. Dit Spaanse merk vierde in 2016 haar 50-jarig bestaan. In deze 50 jaar heeft Skeyndor talloze awards gewonnen voor haar producten. Skeyndor heeft een eigen laboratorium en fabriek en is daardoor in staat continu bezig te zijn met de nieuwste technologieën en technieken. Dit uit zich in producten met hoge concentraties actieve ingrediënten die perfect gecombineerd worden tot doelgerichte cosmetica. Het concept van Skeyndor is daarmee uniek en onderscheidend.

 

Power Hyaluronic

Hydrodynamische behandeling, 100% hydraterend. Brengt de natuurlijke hydrodynamica van de huid in evenwicht, waardoor een optimale mate van hydratatie wordt verkregen. Power Hyaluronic verbetert de hydrodynamica van de natuurlijke huid door hyaluronzuur met verschillende molecuulgewichten te combineren met een krachtige aquaporine-activator.

De meerwaarde van Power Hyaluronic

  • Een zachtere huid die beter gehydrateerd is.
  • Hyaluronzuur is natuurlijk bestanddeel van het lichaam en houdt het vocht vast.
  • Deze molecule is een echte spons, die meer dan 1.000 keer zijn gewicht in water kan bevatten.

 

Power C

Een nieuwe generatie vitamine C producten voor een stralende huid. Vitamine C is een van de meest gewaardeerde bestanddelen in de dermatologie dankzij zijn meervoudige werking op de huid. Het is niet alleen één van de meest krachtige antioxidanten maar het staat ook bekend om het stimuleren van de huidstofwisseling en vorming van collageen. SKEYNDOR ontwikkelde de POWER C+ lijn met de verlichtende kracht van vitamine C en de antiverouderende werking van granaatappelextract zodat de huid gaat stralen en een zichtbaar jeugdiger uiterlijk krijgt.

 

Skeyndor dagcrème

Om de huid overdag de juiste bescherming te bieden, heeft Skeyndor een groot assortiment in dagverzorging voor de verschillende eisen die huid stelt. Een echte anti-aging creme, om diepe rimpels op te vullen en expressielijnen te verzachten; herstellende creme voor de beschadigde huid van zon, stress en luchtvervuiling en vrije radicalen; zeer intensief hydraterende 24-uurs crème voor een gevoelige droge huid of een zachte anti-aging verstevigende 24-uurs creme voor de gevoelige, verslapte huid.  De BB Cream met anti-aging formule, hydrateert, heeft een SPF 15 en damoufleert de huid voor een egaal huidbeeld.

 

Skeyndor specialist

Dagverzorging van Skeyndor op de webwinkel voor huidverzorging, Care for Skin. De producten van Skeyndor zijn geselecteerd op de verschillende huidtypes voor een optimale verzorging van uw gezicht. Heeft u vragen over de producten of wilt u graag telefonisch advies, bel gerust met één van onze gediplomeerde schoonheidsspecialisten. Wij helpen u graag > 085-0607005.