Skeyndor Gezichtsverzorging

Skeyndor biedt een compleet assortiment huidverzorging voor elk huidtype en huidprobleem. De eerste stap naar schoonheid. De basis van cosmetologie is de wetenschap en kunst om de schoonheid van  de verschillende huidtypes te verbeteren en hiertoe behoren ook de normale huidtypen die lichte oneffenheden vertonen. De benodigde producten om deze huidtypen te behandelen vormen een basislijn van schoonheidsproducten die alle elementaire benodigdheden bevatten voor de behandeling en die in elke schoonheidssalon aanwezig zouden moeten zijn. De selectie is zeer nauwkeurig samengesteld zodat het werksysteem zo efficiënt mogelijk is en haar formulering uitstekende resultaten geeft.

Skeyndor Specialist

Gezichtsverzorging van Skeyndor op de webwinkel voor huidverzorging, Care for Skin. De producten van Skeyndor zijn geselecteerd op de verschillende huidtypes voor een optimale verzorging van uw gezicht. Heeft u vragen over de producten of wilt u graag telefonisch advies, bel gerust met één van onze gediplomeerde schoonheidsspecialisten. Wij helpen u graag > 0850607005

Skeyndor Online bestellen

Bij Care for Skin bestelt u de producten van Skeyndor snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestelt u op werkdagen voor 21:00 uur, dan heeft u de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL en door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de Skeyndor specialist online.