Skeyndor Dagcrème

Om de huid overdag de juiste bescherming te bieden, heeft Skeyndor een groot assortiment in dagverzorging voor de verschillende eisen die huid stelt. Een echte anti-aging creme, om diepe rimpels op te vullen en expressielijnen te verzachten; herstellende creme voor de beschadigde huid van zon, stress en luchtvervuiling en vrije radicalen; zeer intensief hydraterende 24-uurs crème voor een gevoelige droge huid of een zachte anti-aging verstevigende 24-uurs creme voor de gevoelige, verslapte huid.  De BB Cream met anti-aging formule, hydrateert, heeft een SPF 15 en damoufleert de huid voor een egaal huidbeeld.

Skeyndor Specialist

Dagverzorging van Skeyndor op de webwinkel voor huidverzorging, Care for Skin. De producten van Skeyndor zijn geselecteerd op de verschillende huidtypes voor een optimale verzorging van uw gezicht. Heeft u vragen over de producten of wilt u graag telefonisch advies, bel gerust met één van onze gediplomeerde schoonheidsspecialisten. Wij helpen u graag > 0850607005

Skeyndor Online bestellen

Bij Care for Skin bestelt u de producten van Skeyndor snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestelt u op werkdagen voor 21:00 uur, dan heeft u de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL en door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de Skeyndor specialist online.