Skeyndor Masker

Skeyndor biedt een reeks masker voor elk huidtype en huidconditie, die de huid extra stimuleren, voeding geven en herstellen. Dit in combinatie met de concentraten/serum maakt dat de huid de extra voeding krijgt, waardoor de cel zich kan herstellen op het meest diepliggend niveau.

Skeyndor Specialist

Maskers van Skeyndor op de webwinkel voor huidverzorging, Care for Skin. De producten van Skeyndor zijn geselecteerd op de verschillende huidtypes voor een optimale verzorging van uw gezicht. Heeft u vragen over de producten of wilt u graag telefonisch advies, bel gerust met één van onze gediplomeerde schoonheidsspecialisten. Wij helpen u graag > 0850607005

Skeyndor Online bestellen

Bij Care for Skin bestelt u de producten van Skeyndor snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestelt u op werkdagen voor 21:00 uur, dan heeft u de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL en door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de Skeyndor specialist online.