Wax

Geen producten gevonden...
Er zijn helaas geen producten gevonden op deze pagina. Ga terug naar de vorige pagina of neem een kijkje naar onze bestsellers.

Ben jij degene die thuis je gezicht of lichaam harst? Dan zijn de producten van Starpil bij uitstek geschikt voor een veilige en zachte harsbeurt. Deze wax is geschikt voor de meest stugge haren, gemakkelijk in gebruik en ook geschikt voor grotere zones, zoals benen, rug en armen.

Starpil heeft meerdere wax producten in haar assortiment

Starpil Film Wax: een milde wax voor thuisgebruik, geschikt voor alle soorten haren, maar ook huidtypes,  leverbaar in drie soorten:

Starpil Elastic Black Film Wax: geschikt voor de meest stugge haren.

Starpil Blue Film Wax: geschikt voor de gevoelige huid en grote huidgedeeltes zoals rug, armen en benen.

Starpil Pink Film Wax: geschikt voor alle huidtypes, zowel voor stugge als fijne beharing.

Deze korrelwaxen kunnen worden opgewarmd in de daarvoor geschikte waxheater.

Starpil voorziet tegelijk in producten voor professioneel gebruik, de catridges die in beautycentres en spa's worden ingezet voor het waxen.

Starpil Wax blokjes: een multi tool als het gaat om waxen, deze wax kan zowel voor het gezicht als het lichaam worden gebruikt.

Starpil Wax kopen

 

Bij Care for Skin bestelt u de Starpil Wax snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestelt u op werkdagen voor 21:00 uur, dan heeft u de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL en door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de huidspecialist online.