Studio Botanic

Studio Botanic is een nieuwe generatie huidverzorging, vegan en natuurlijk. Pure plantaardige formules in een eigentijds jasje.

-30%
Gezichtsolie
Studio Botanic
€55,00
€38,50
-30%
Gezichtsserum
Studio Botanic
€55,00
€38,50
-30%
Handzeep
Studio Botanic
€30,00
€21,00
-30%
Hydraterend Serum
Studio Botanic
€51,00
€35,70
-30%
Oogcrème
Studio Botanic
€30,00
€21,00

Studio Botanic is een nieuwe generatie huidverzorging, vegan en natuurlijk. Pure plantaardige formules in een eigentijds jasje. Het zijn hoogwaardige producten in harmonie met mens, dier en natuur.

''Less is more'', Studio Botanic gebruikt alleen de hoeveelheid grondstoffen die écht nodig zijn om het best mogelijke effect te bereiken met de formuleringen. De oorsprong van de grondstoffen worden strikt gecontroleerd.

Overmatig gebruik van geurstoffen en essentiële oliën worden vermeden. Ook chemische en dierlijke ingrediënten worden niet gebruikt.

Het ontwerp is modern en tijdloos en de productie is milieuvriendelijk, lokaal en sociaal. 

 

Studio Botanic kopen

 

Bij Care for Skin bestelt u de producten van Studio Botanic snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestelt u op werkdagen voor 21:00 uur, dan heeft u de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL en door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de Studio Botanic specialist online.