Super Lash

Het Super Lash wimperserum zorgt dat jouw wimpers langer, voller en dikker worden binnen 4 weken.

-10%
Wimperserum - 3 ml
€49,95
€44,95

Wat is het Super Lash wimperserum?

Het Super Lash wimperserum is een nieuw revolutionair product waarbij je eigen wimpers dubbel zo lang worden. Dankzij 50 essentiële bouwstoffen voor je haar, worden je wimpers dikker, voller en krachtiger en ze krijgen een mooie natuurlijke krul. Het wimperserum bevat een groeifactor die jouw eigen wimpers langer in de groeifase houden. 

 

 

Werkt Super Lash echt?

Het wimperserum werkt écht, als je het product consequent gebruikt. In principe kan er niks mis gaan omdat het Ecuri wimperserum de juiste ingrediënten heeft. Wel kan het resultaat per persoon verschillend zijn, en bij 1% van de gebruikers is er minder of geen resultaat.

Wil je meer weten over wimperserums? Lees dan onze blog Alle weetjes over wimperserums!

 

 

Hoe vaak moet je Super Lash gebruiken?

Je brengt het Ecuri wimperserum 4 week lang iedere avond aan op een schone, gereinigde wimpers. Daarna kun je 3 tot 4 week stoppen en als het nodig is kun je het serum weer gaan gebruiken. Maar je kunt het product ook blijven gebruiken om de wimpers te onderhouden, dan breng je het serum bijvoorbeeld om de dag aan. In één flacon zit voldoende product in voor 3 maanden. Na 4 week zul je zichtbaar resultaat zien en heb je langere en vollere wimpers.

 

 

Super Lash wimperserum kopen?

Het Super Lash serum is eenvoudig te bestellen bij Care for Skin. Bestel online voor 21:00 uur en je hebt je product de volgende dag in huis.

Wil je graag advies over het product? Neem dan contact op met de klantenservice via [email protected] of bel op werkdagen naar 085 060 7005. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes voorzien jou graag van een passend huidadvies.