Collageen Supplement

Ik maak de huid van binnenuit mooier. Ik zorg ervoor dat de normale elasticiteit, stevigheid en structuur van de huid behouden wordt. 

Skin Base
Laviesage
€43,20
-10%
Truffle Indulgence Supplement
€79,50
€71,55

Wat doet een collageen supplement?

Collageen supplementen zorgen dat bij een langdurige inname de huid van binnenuit mooier wordt. De huid wordt verstevigd, gehydrateerd en het verminderd rimpelvorming. De invloed van collageen is ook te zien op andere delen van het lichaam. Zo worden nagels, pezen en botten sterker, wordt het volume van het haar vergroot, de spijsvertering wordt beter, de spierkracht wordt beter en na het sporten herstelt je lichaam sneller. Om ook je haren een boost te geven, kun je er haar vitamines bij slikken.

Wil je meer weten over supplementen? Lees dan onze blog Supplementen, hoe, wat en wanneer gebruik je ze?

 

 

Is het goed om collageen te nemen?

Ja, zeker! Na je 25e levensjaar neemt de aanmaak van collageen steeds meer af, na je 50e levensjaar maakt je lichaam zelfs bijna helemaal geen collageen meer aan. Hierdoor worden fijne lijntjes en rimpels zichtbaar in je huid, kunnen je wangen inzakken en kun je ingevallen ogen krijgen, maar ook kun je broze nagels en futloos haar krijgen.

Collageen is een gelachtig, lichaamseigen eiwit die er voor zal zorgen dat de normale elasticiteit, stevigheid en structuur van je huid behouden wordt. In combinatie met de juiste gezichtsverzorging zul je zichtbaar resultaat zien.

 

Naast collageen supplementen hebben wij ook verschillende huid supplementen

Bijvoorbeeld Hyaluronzuur supplementen voor een frisse, volle en veerkrachtige huid. Dit is een echte boost voor de huid. Daarnaast hebben we ook supplementen voor het lichaam. Bijvoorbeeld Panthenol supplementen. Panthenol draagt bij aan ons volledige metabolisme, het maakt energie vrij in het lichaam, verbetert het zenuwstelsel en versterkt het immuunsysteem.

Ook hebben we verschillende soorten thee, deze hebben verschillende werkingen zoals vochtophopingen verminderen, vermoeide en zware benen verlichten of een goede nachtrust verbeteren.

 

 

Wat zijn de beste collageen supplementen?

Collageen supplementen zijn er in capsules, poedervorm of in een shot. Bij Care for Skin hebben we capsules, hier onder hebben we ze voor je uitgelicht:

 

Laviesage Skin Base

Deze collageen tabletten versterken het bindweefsel dat de huid met de spieren verbindt en houdt het bindweefsel in conditie. Ook bevat het vitamine C dat van belang is voor de vorming van collageen wat de huid verstevigt. 

 

Oolaboo Truffle Indulgence Dose

Dit collageen supplement valt onder de natuurlijke supplementen en vegan supplementen Het bevat antioxidanten die vrije radicalen in lichaam en huid neutraliseren, waardoor huidveroudering wordt tegengegaan. Het stimuleert de aanmaak van collageen en bevat hyaluronzuur waardoor de huid een jeugdige uitstraling krijgt.

 

 

Collageen supplementen kopen?

Collageen supplementen zijn eenvoudig te bestellen bij Care for Skin. Bestel online voor 21:00 uur en je hebt je producten de volgende dag in huis.

Wil je graag een passend advies met de producten? Neem dan contact op met de klantenservice via [email protected] of bel op werkdagen naar 085 060 7005. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes voorzien jou graag van een passend huidadvies.