Natuurlijke Supplementen

Ik ben afkomstig uit natuur, zoals planten, dieren of mineralen en ben bedoeld om voedingsinname te verrijken. Ik kan vitamines, mineralen, kruiden en andere bioactieve stoffen bevatten. Eigenlijk ben ik ontworpen om algehele gezondheid en welzijn te ondersteunen. 

Skin Base
Laviesage
€43,20
Activ Detox
€27,95
Skin Clear
Laviesage
€28,59
Skin Boost & Lift
€90,12
L'Oceane
Thalgo
€27,95
Activ Refining Burner
€39,95
Skin Balance
Laviesage
€47,95
-14%
Skin Secure
Laviesage
€75,63
€64,95
-17%
Acti Sun
Mary Cohr
€30,15
€24,90
Coach Stomach & Waist
€34,95
-10%
Truffle Indulgence Supplement
€79,50
€71,55
-5%
Inner Strength Supplement
€49,95
€47,45
Skin Protect
Laviesage
€116,64
Silhouette
€10,80
-5%
Super Foodies Matcha Tea
€50,00
€47,50
Activ Draining
€29,00
Cleanse & Revitalise Kit
€148,46
Menosvelt
Thalgo
€39,50
Activ Refining Blocker
€39,95
Vega Ωmega
Laviesage
€32,99

Natuurlijke supplementen zijn voedingssupplementen die gemaakt zijn van ingrediënten die rechtstreeks uit de natuur afkomstig zijn. Ze zijn doorgaans vrij van synthetische stoffen en bevatten volop vitamines, mineralen, antioxidanten, probiotica en andere voedingsstoffen die bijdragen aan de algehele gezondheid en welzijn.

Wat doen natuurlijke supplementen voor je?

Natuurlijke supplementen kunnen verschillende voordelen bieden, afhankelijk van hun ingrediënten. Ze kunnen helpen om:

♣ Tekorten aan voedingsstoffen te compenseren. Zodra je niet genoeg van bepaalde voedingsstoffen uit uw dieet haalt, kunnen supplementen helpen om eventuele tekorten aan te vullen.

♣ Algemene gezondheid te ondersteunen. Natuurlijke supplementen zoals multivitaminen, omega-3-vetzuren en probiotica kunnen de algemene gezondheid ondersteunen door bij te dragen aan een goede werking van het lichaam.

♣ Specifieke gezondheidsproblemen aan te pakken. Bepaalde natuurlijke voedingssupplementen, zoals glucosamine voor gewrichtsgezondheid of visolie voor hartgezondheid, kunnen helpen specifieke gezondheidsproblemen te ondersteunen.

Lees onze blog: Supplementen, hoe, wat en wanneer gebruik je ze?

Welke natuurlijke supplementen zijn goed voor je?

Er zijn talloze natuurlijke supplementen beschikbaar, en de beste keuze hangt af van uw individuele gezondheidsbehoeften. Hier zijn enkele populaire opties:

  1. Multivitaminen: Deze supplementen bevatten een combinatie van verschillende vitamines en mineralen om de algehele gezondheid te ondersteunen.

  2. Omega-3 vetzuren: Deze vetzuren, voornamelijk gevonden in visolie, zijn essentieel voor de hartgezondheid en hersenfunctie.

  3. Probiotica: Deze supplementen bevatten levende bacteriën die de gezondheid van de darm ondersteunen, wat op zijn beurt kan bijdragen aan een beter immuunsysteem.

  4. Vitamine D: Deze vitamine is cruciaal voor de botgezondheid en het immuunsysteem, en veel mensen krijgen er niet genoeg van uit hun dieet of zonlicht.

  5. Magnesium: Dit mineraal speelt een rol in honderden enzymatische reacties in het lichaam, waaronder die welke energieproductie en zenuwfunctie ondersteunen.

Waarom zijn natuurlijke supplementen beter dan andere supplementen?

Natuurlijke voedingssupplementen hebben vaak de voorkeur omdat ze dichter bij de natuur staan en minder synthetische ingrediënten bevatten. Sommige mensen vinden dat natuurlijke supplementen beter door hun lichaam worden verdragen of geabsorbeerd. Bovendien kunnen ze minder bijwerkingen hebben dan hun synthetische tegenhangers.

De kwaliteit van het natuurlijk supplement is eveneens van groot belang. Zorg ervoor dat u uw supplementen kiest van een betrouwbaar merk, dat transparant is over de ingrediënten en de productieprocessen.

In algemene zin, een uitgebalanceerd dieet en gezonde levensstijl zijn de basis voor een goede gezondheid. Supplementen kunnen als een waardevolle aanvulling op die basis dienen.

Natuurlijke supplementen huid kopen?

Natuurlijk voedingssuplementen zijn volop verkrijgbaar bij Care for Skin. Wil je advies over welke natuurlijke supplementen geschikt zijn voor jou huid en lichaam, vraag ons specialisten Care for Skin voor een goed advies.