Thalgo

Al meer dan 50 jaar laat Thalgo zich inspireren door de zee, die een bron is voor vitale energie om zowel lichaam als geest te regenereren. Ervaar schoonheid uit de zee, ontdek Thalgo.

L'Oceane
Thalgo
€27,95
Activ Detox
€27,95
BB Cream
Thalgo
€42,75
Sunscreen SPF 50+
€39,50
Activ Refining Burner
€39,95
Coach Stomach & Waist
€34,95
Activ Refining Blocker
€39,95
Perfect Matte Fluid
€37,50
Nutri Comfort Cream
€55,50
Frigimince Spray
€55,50
SOS Soothing Mask
€39,95
Reviving Marine Mist
€38,95
Rehydrating Pro Mask
€37,50
Targets Ingrown Hairs
€23,95
Cleansing Gel Oil
€34,95
Pagina 1 van 5

 

Hoe is Thalgo ontstaan?


Een baanbrekend merk in cosmetica met ingrediënten uit de zee. In 1964 wordt het merk opgericht door de apotheker Andre Bouclet. Overtuigd van de therapeutische eigenschappen van de rijkdommen uit de zee, specialiseert Thalgo zich in behandelingen met zee-extracten, voor de medische wereld en thalassotherapie. Andre Bouclet ontdekte een unieke en revolutionaire methode om de in algen geconcentreerde zeezouten huideigen te maken met een totale bio-affiniteit met het lichaam. Een belangrijke wetenschappelijke doorbraak dat hét onderwerp was van een Medisch Octrooi 1966.

 

Wat maakt Thalgo uniek?


Thalgo is een natuurlijk Frans kuurmerk en is 's werelds bekendste spa merk. Thalgo heeft al meer dan 50 jaar ervaring in huidverzorging en is de specialist op het gebied van mariene cosmetica. De cosmetica van Thalgo vind qua werkstoffen haar basis in de zee, waarbij voeddingsstoffen uit zeealgen een belangrijke bron is. De zee en zeealgen bevatten proteïnen, vitaminen en aminozuren die belangrijk zijn voor het behoud van gezondheid en schoonheid. De natuurlijke benadering van schoonheid en haar uitgebreide assortiment maakt Thalgo niet alleen uniek, maar daardoor behoort het ook tot één van de topmerken wereldwijd.

 

Thalgo en thalassotherapie


De thalassotherapie, gesticht in de 19e eeuw om huid- en reumatische aandoeningen en ademhalingsproblemen te behandelen, neemt in de 20e eeuw een nieuwe dimensie in de Gezondheid en Welzijn sector. Thalgo wordt met zijn verzorgingslijn van de zee, de belangrijkste partner in Thalassotherapie. De gepatenteerde Micronized Marine Algae (MMA) biedt uitstekende resultaten bij de medische behandeling van aandoeningen zoals reuma, artritis en huidaandoeningen. Door een uniek productieproces worden de celwanden van de zeealgen letterlijk geëxplodeerd om de actieve innerlijke ingrediënten vrij te maken. De microdeeltjes van het resulterende poeder zorgen voor een opmerkelijke penetratie van de huid om het lichaam te helpen regenereren.

 

Is Thalgo goed voor het milieu?


Sinds de oorsprong van het merk is Thalgo begaan met de bescherming en respect voor het milieu. Als kind van de zee verbindt Thalgo zich ertoe om zijn ecologische voetafdruk in elke fase van het onderzoeks- en ontwikkelingsproces zo klein mogelijk te houden. De formules bevatten 0% parabenen, 0% minerale olie, 0% propyleen glycol, 0% GGO, 0% bestanddelen van dierlijke oorsprong en er is gekozen voor ecologische materialen voor de verpakkingen. Hiermee is Thalgo niet alleen goed voor jouw huid, maar ook ons milieu.

 

Welke Thalgo producten zijn er?


Thalgo biedt een complete huidverzorgingslijn voor alle individuele schoonheidsproblemen, waaronder: hydratatie, contouren, anti-aging, rebalancing, gevoeligheid en pigmentatie. Al meer dan 50 jaar heeft Thalgo de zeebodems verkend en specifieke zeewier geïdentificeerd met verschillende huidproblematiek. Zowel voor de gezichtsverzorging als lichaamsverzorging heeft Thalgo een uitgebreid assortiment beschikbaar. Hieronder hebben wij de verzorgingslijnen voor je uitgelicht.

Thalgo Prodige des Oceans 


Een complete global anti-aging verzorging en ware schoonheidservaring met de Thalgo Prodige des Oceans. De producten in de Prodige des Oceans-lijn bevatten de Intelligence Marine Regenerative, een regenererend complex van Thalgo dat de 64 eiwitten reactiveert om rimpels glad te strijken, de stevigheid te herstellen, het vochtgehalte in balans te brengen en de huid egaler te maken. De Thalgo L'Essence Prodige des Oceans is een geconcentreerd anti-aging serum met een Biological Blur Technology en een V-Shaping Duo om de gezichtscontouren aanzienlijk te verbeteren. Vervolg het serum met de Thalgo Cream Prodige des Oceans, een anti-aging crème die de natuurlijke schoonheid van de huid herstelt. Voor extra verzorging is er de Thalgo Mask Prodige des Oceans, een anti-aging masker met een schuimende textuur als de zee om de huid een zuurstof boost te geven. Als aanvulling op de anti-aging huidverzorging is er de Thalgo Body Cream Prodige des Oceans, een anti-aging bodycrème om tekenen van huidveroudering op de rest van het lichaam te vervagen.

Thalgo Silicium Marin


Een anti-rimpel gezichtsverzorging met een liftend effect dankzij het Marine Silicium Complex van de Thalgo Silicium Marin-lijn. Het silicium complex herstructureert de huid waardoor diepe rimpels worden gecorrigeerd en beginnende huidverslapping wordt tegengegaan. De Thalgo Silicium Wrinkle Lifting Serum is een liftend anti-aging serum dat de gezichtscontouren geleidelijk strakker maakt en de huidelasticiteit verbeterd. Om kraaienpootjes en wallen weg te halen is er de Thalgo Silicium Lifting Correcting Eye Cream, ideaal als liftende oogcrème wallen. De Silicium Marin gezichtscrèmes zijn de perfect aanvulling op het lifting serum. De Thalgo Silicium Cream is een 24hr crème om het gelaat de gehele dag te verstevigen. Ook heeft de lijn een liftende dagcrème anti-aging en nachtcrème anti-aging, de Thalgo Silicium Lifting Correcting Day Cream en Thalgo Silicium Lifting Correcting Night Cream. Speciaal voor de basis van een verjongende make-up look is er de Thalgo Silicium Anti-Aging Foundation, een verzorgende anti-aging foundation met biomimetische peptiden voor een natuurlijke correctie van de teint.

 

Thalgo hydraterende gezichtsverzorging


Speciaal voor de vochtarme en droge huid is er de hydraterende gezichtsverzorging van Thalgo. Alle producten in deze lijn zijn verrijkt met de Sève Bleu des Oceans, een gepatenteerd complex van Thalgo om de celstructuur te versterken en waterverlies te voorkomen voor een langdurige hydratatie. De Thalgo Intense Moisture Quenching Serum is een hydraterend serum dat tot in de diepere huidlagen doordringt om de huid te remineraliseren. Daaroverheen kan de Thalgo Hydrating Cooling Gel Cream worden aangebracht, een vochtinbrengende crème die de huid verkoelt en maar liefst voor een 24 uur lange hydratatie zorgt. Om de huid gedurende de nacht te hydrateren is er de Thalgo Revitalising Night Cream, een hydraterende nachtcrème met krachtige ingrediënten uit de zee. Voor een extra vochtboost is er de Thalgo Rehydrating Pro Mask, een hydraterend masker met laag- en hoogmoleculair hyaluronzuur voor een intensieve hydratatie.

 

Thalgo voedende gezichtsverzorging


Thalgo heeft ook voor de zeer droge en gevoelige huid verzachtende gezichtscrèmes met het Cold Cream Marine complex. De Cold Cream Marine is een combinatie van micro-algenolie, marine was en Sève Bleu des Oceans om de epidermis te herstellen en remineraliseren. De Thalgo Nutri-Soothing Cream is een kalmerende crème om de gevoelige huid te versterken en herstellen. De Thalgo Nutri-Soothing Rich Cream heeft een rijke textuur om de gevoelige en zeer droge huid te verlichten en weer intensief te voeden. Voor een extra diepe voeding is er de Thalgo Deeply Nourishing Mask om de huid te herstellen en de Thalgo SOS Soothing Mask voor snelle verkoeling en verlichting van de geïrriteerde huid. 

 

Thalgo gezichtsverzorging tegen huidverslapping


De Redensyfing-lijn van Thalgo bevat het Marine Replenishment Complex dat de dichtheid van de huid herstelt en huidverslapping tegengaat. De Thalgo Intensive Redensifying Serum is een verstevigend anti-aging serum voor een stralende en gelifte huid. Geef de ogen dezelfde versteviging met de Thalgo Eyelid Lifting Cream, een anti-rimpel oogcrème met een liftende werking. De Thalgo Redensifying Cream is een anti-aging crème tegen huidverslapping en geeft de gezichtscontouren opnieuw vorm. Voor de rijpere huid die een extra rijke verzorging nodig heeft is er de Thalgo Redensifying Rich Cream, met een romige textuur en intensieve voeding.

 

Thalgo gezichtsverzorging voor de vette huid


De vette huid vraagt om een eigen verzorging en ook daar heeft Thalgo aan gedacht. Gewapend met duizendjarige algen wordt de talgproductie gereguleerd, een glimmende huid voorkomen en grove poriën verfijnt. Begin de verzorging met een cleanser, de Thalgo Gentle Purifying Gel is een reinigingsgel voor de gecombineerde tot vette huid. Maak de reiniging af met de Thalgo Mattifying Powder Lotion, een toner vette huid speciaal om de poriën kleiner te maken en de teint te matteren. De Thalgo Perfect Matte Fluid is een hydraterende gezichtscrème voor de vette huid, om te zorgen voor een matte en frisse uitstraling de gehele dag lang. Om de huid extra te verzorgen en in balans te brengen is er de Thalgo Absolute Purifying Mask, een crème masker om de vette huid te zuiveren en verfijnen.

 

Thalgo detox producten


De Energising-lijn van Thalgo is onderdeel van anti-pollution skincare en bevat spirulina om de strijdt aan te gaan met vrije radicalen en vroegtijdige huidveroudering. De Thalgo Energising Detoxifying Serum is een revitaliserend serum dat de eerste tekenen van huidveroudering tegengaat en de doffe huid weer een heldere uitstraling geeft. Verfris de oogzone daarna met de Thalgo Energising Eye Gel, een roll-on ooggel om wallen te verminderen. Bescherm vervolgens de huid tegen stressfactoren met de Thalgo Energising Anti-Pollution Gel Cream, deze voorkomt dat fijne vervuilende deeltjes op de huid gaan nestelen. Om jouw lichaam die extra energie boost te geven en vermoeidheid weg te nemen is er de Thalgo Energising Detox Shot, waarmee een dagelijks verfrissend of fruitig detox drankje gemaakt kan worden.

 

Thalgo ampullen


Vul de gezichtsverzorging aan met Thalgo ampullen voor een snelle boost of kuur. De Thalgo 7 Day Hydration Treatment met ampullen vochtarme huid is ideaal om alle huidtypes te hydrateren. De Thalgo Energising Booster Concentrate bevat ampullen anti-aging met spirulina en is rijk aan antioxidanten om huidveroudering tegen te gaan. De Thalgo Multi-Soothing Concentrate bevat ampullen gevoelige huid voor snelle verlichting en een behandeling tegen gevoeligheid. Dan zijn er nog ampullen vette huid, de Thalgo Intense Regulating Concentrate om talg en poriën weer in balans te brengen.

 

Thalgo douche en bad producten


Thalgo staat voor ontspanning van lichaam en geest. Speciaal daarvoor zijn er de Thalgo Lagoon Water Bath Pebbles voor een ware lagune ervaring in bad en de Thalgo Indoceane Precious Milk Bath voor een luxe en romige weldaad voor de huid. Voeg voor extra ontspanning en revitalisatie de Thalgo Micronized Marine Algae toe, een poeder gemaakt van drie marine algen om de circulatie in de spieren te verbeteren.

Om de huid glad en zacht te maken heeft Thalgo de Thalgo Pink Sand Shower Scrub met roze zand en kwartskristallen, of de Thalgo Island Body Scrub met wit zand van Bora Bora en vermalen kokosnootschil. Beide body scrubs zorgen voor een stralende en zijdezachte huid. Vergeet de huid daarna niet te hydrateren en verzorgen met een Thalgo bodycrème, body lotion of body olie. Voor het fluweelzachte huidgevoel zijn de Thalgo Indoceane Silky Smooth Cream, Thalgo Iridescent Island Milk en Thalgo Monoï Nourishing Oil echte aanraders. Toch liever extra hydratatie? Kies dan de Thalgo 24H Deeply Nourishing Body Cream of Thalgo 24H Hydrating Body Milk, beiden zorgen voor een langdurig gehydrateerde en soepele huid.

 

Thalgo kopen

Thalgo koop je bij Care for Skin, de online huidspecialist met persoonlijk en betrokken advies. Op zoek naar een ontspannende en revitaliserende schoonheidservaring, maar weet je niet welk Thalgo product het beste bij jou past? Bel of mail ons gerust, onze huidspecialisten staan voor je klaar!