UniTouch

UniTouch is de maskerexpert! Door de waardevolle werkstoffen voelen de maskers aan als een tweede huid. De extra portie vocht geeft de huid gelijk een frisser en steviger gevoel.

UniTouch is de maskerexpert! Door de waardevolle werkstoffen voelen de maskers aan als een tweede huid. De extra portie vocht geeft de huid gelijk een frisser en steviger gevoel. UniTouch maskers bieden de huid een individuele verzorging met een direct voelbaar en zichtbaar resultaat. UniTouch gebruikt uitsluitend natuurlijke etherische oliën.

 

UniTouch maskers

UniTouch maskers zijn snel en gemakkelijk aan te brengen. Tijdens het 15 tot 20 minuten durende gebruik van het masker neemt de huid de werkstoffen op en sluit ze in.

 

Sheet masks

In het sachet zit een vliesmasker, ook wel sheet-mask genoemd. Dit is een vliesje dat past op het gelaat, gedrenkt in actieve vloeistoffen. Het verschil met traditionele maskers uit een potje of tube is dat je na het inwerken het sheet masker niet hoeft af te spoelen en geen andere huidverzorging meer hoeft aan te brengen. Sheet maskers gebruik je doorgaans eenmalig en zijn per stuk verpakt, waardoor ze snel en gemakkelijk te gebruiken zijn.  

 

Energizing Gold

  • Goudkleurig vliesmasker, geschikt voor elke leeftijd
  • Vitamine C en hylaluronzuur geeft de huid een energieboost 
  • Ideaal om de huid te preppen voor een feestje
  • Herstelt het vochtgehalte en laat de huid stralen

 

UniTouch kopen

Ben jij klaar voor het ontdekken van UniTouch? De producten van UniTouch koop je bij Care for Skin. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste producten? Neem dan contact op met één van onze specialisten. Wij helpen je graag.