Vita Liberata

Wie wil er nu niet een geurloze, zongebruinde teint die wel 2 tot 3 weken op je huid blijft zitten en op een natuurlijke manier vervaagt?

-50%
Blur Luminosity Rose
€29,95
€14,95

Wie wil er nu niet een geurloze, zongebruinde teint die wel 2 tot 3 weken op je huid blijft zitten en op een natuurlijke manier vervaagt? Dan is Vita Liberata het ideale merk! In 2007 creerde het merk ’s werelds eerste geurloze zelfbruiner. In 2011 werd Vita Liberata het eerste volledig niet-giftige zonnebrandmerk dat vrij is van parabenen, parfum, alcohol en andere zorgwekkende chemicaliën. Met de beste spa's, waaronder George V Paris, St Regis, Viceroy, Ritz-Carlton en Burj Al Arab, als klant, mag het merk met recht de favoriet van zelfbruiner-experts genoemd worden.

 

Vita Liberata werking

Het merk is zeer populair door de speciale, bijzonder formule van de producten. De producten bevatten natuurlijke en gecertificeerde, biologisch goedgekeurde extracten. De formule bied de huid een voedende huidbehandeling  en uiteindelijk bruint. Het doel is een vlekkeloze finish, een fluweelzachte huid en een langdurige hydratatie die feilloos combineert.

 

Vita Liberata Phenomenal

De twee meest populaire producten zijn de Phenomenal 2-3 week tan en de Trystal Minerals. De Phenomenal 2-3 week Tan geeft ‘s werelds langstdurende teint die tot wel 4 keer langer blijft zitten dan je natuurlijke zongebruinde kleur. De Trystal Self Tanning Bronzing Minerals is eveneens een wereldprimeur: een zelfbruinende bronzingpoeder die in de lijn tussen cosmetic en zelfbruinen vervaagt.

 

Vita Liberata Body Blur

Vita Liberata Body Blur HD Skin Finish is een body make-up en een wash-off zelfbruiner in één. Het product egaliseert de huid en kan oneffenheden, dofheid en roodheid zichtbaar verminderen. De BB-crème achtige eigenschappen van deze wash-off zelfbruiner camoufleert onzuiverheden en pigmentvlekjes op subtiele wijze, waardoor je huid er egaler uit ziet. Extra fijn is dat het product ook cellulitis en spataderen voor het oog zichtbaar kan verminderen, waardoor je nog meer straalt. Je huid krijgt dankzij de Body Blur niet alleen een zongebruinde teint met een prachtige glow, het voelt ook nog eens heerlijk zacht en soepel aan dankzij ingrediënten als aloë vera en panthenol.

 

Vita Liberata kopen

Ben jij klaar voor het ontdekken van Vita Liberata? De producten van Vita Liberata koop je bij Care for Skin. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste producten? Neem dan contact op met één van onze specialisten. Wij helpen je graag.