Wie wil er nu niet een geurloze, zongebruinde teint die wel 2 tot 3 weken op je huid blijft zitten en op een natuurlijke manier vervaagt?

Vita Liberata

Wie wil er nu niet een geurloze, zongebruinde teint die wel 2 tot 3 weken op je huid blijft zitten en op een natuurlijke manier vervaagt? Dan is Vita Liberata het ideale merk! In 2007 creerde het merk ’s werelds eerste geurloze zelfbruiner. In 2011 werd Vita Liberata het eerste volledig niet-giftige zonnebrandmerk dat vrij is van parabenen, parfum, alcohol en andere zorgwekkende chemicaliën. Met de beste spa's, waaronder George V Paris, St Regis, Viceroy, Ritz-Carlton en Burj Al Arab, als klant, mag het merk met recht de favoriet van zelfbruiner-experts genoemd worden.

Het merk is zeer populair door de speciale, bijzonder formule van de producten. De producten bevatten natuurlijke en gecertificeerde, biologisch goedgekeurde extracten. De formule bied de huid een voedende huidbehandeling  en uiteindelijk bruint. Het doel is een vlekkeloze finish, een fluweelzachte huid en een langdurige hydratatie die feilloos combineert.

De twee meest populaire producten zijn de Phenomenal 2-3 week tan en de Trystal Minerals. De Phenomenal 2-3 week Tan geeft ‘s werelds langstdurende teint die tot wel 4 keer langer blijft zitten dan je natuurlijke zongebruinde kleur. De Trystal Self Tanning Bronzing Minerals is eveneens een wereldprimeur: een zelfbruinende bronzinpoeder die in de lijn tussen cosmetic en zelfbruinen vervaagt.