1
-10%
Self Tanning Foam Dark
€21,99
€19,79
3
Facial Selftan Oil
€34,95
4
-10%
Pure Concentrated Self Tan Drops
€20,99
€18,89
5
Selftan Mousse
TanOrganic
€44,95
6
-10%
Everyday Gradual Tanning Foam
€18,49
€16,64
8
Self Tanning Cream
€30,55
9
Selftan
Nouvital
€22,40

Wat is de top 10 zelfbruiner?

De Top 10 zelfbruiner hebben we voor je op een rijtje gezet, met ieder zijn eigen kenmerken.

 

Wat is de beste zelfbruiner?

De beste zelfbruiner kiezen is lastig. Vooral als je nog nooit eerder een zelfbruiner hebt gebruikt, wil je graag de beste bruin zonder zon kiezen.

Wat zijn de mogelijkheden als het gaat om het type product, de structuur van het product en hoe breng je de zelfbruiner aan. De mogelijkheden op een rijtje:

  • Tanning Spray: een tanning mist die middels het rechtstreeks sprayen of met een zelfbruiner handschoen gemakkelijk is aan te brengen op het gezicht of op het lichaam.
  • Tanning Mousse: is een lichte mousse, die door zijn structuur gemakkelijk intrekt in de huid, dient te worden aangebracht met een zelfbruiner handschoen.
  • Tanning Oil: een zelfbruinende droge olie die door haar hydraterende en voedende eigenschappen de huid mooi en egaal kleurt.
  • Tanning Lotion: is als een bodylotion met zelfbruiner en geeft de huid een egale bruine teint.
  • Vegan Tanning: de tanning die geen ingrediënten van dierlijke afkomst bevat of waarvan de grondstoffen zijn getest op dieren.

 

Wat is de beste zelfbruiner gezicht?

Wat de beste zelfbruiner gezicht is bepaal je uiteraard zelf. Er zijn een aantal kenmerken van een de beste zelfbruiner, die de keuze gemakkelijker kunnen maken.

Care for Skin heeft een groot assortiment van de beste selftan, hieronder een selectie van de beste zelfbruiner gezicht:

 

Marc Inbane Tanning Spray

De Marc Inbane Tanning Spray is een natuurlijk – ogende zelfbruiner spray, die feitelijk zo vaak gebruikt kan worden als je maar wilt. Deze zelfbruiner hoort absoluut thuis in de zelfbruinders top 10. De spray bevat plantaardige en natuurlijke ingrediënten, zoals Vitamine E, Aloe Vera en Ginkgo (afkomstig van de Japanse notenboom).

De Marc Inbane Tanning Spray is eenvoudig te gebruiken, heeft een korte droogtijd en geeft de huid een natuurlijk gebruinde teint zonder dat deze oranje opkleurt, vlekt niet en is absoluut 100% veilig in gebruik.

 

Marc Inbane Tanning Drops

De beste zelfbruiner gezicht is vooral gericht op het gezicht qua ingrediënten, maar ook het gebruik en wat bij jou persoonlijk past. Het beste voorbeeld hiervan zijn de Marc Inbane Tanning Drops, de zelfbruinende druppels die eenvoudig aan je dagelijkse dagcrème of nachtcrème kunnen worden toegevoegd en zorgen voor een egale en natuurlijke bruine teint.

 

Marc Inbane Tanning Mousse

Marc Inbane Natural Tanning Mousse is een mousse met een super lichte structuur en dankt haar bruinende werking aan de ingrediënten DHA en erythrulose. Deze bruiningsmoleculen reageren met eiwitten uit de bovenste huidlaag. Na ongeveer 3-4 uur ontstaat hierdoor een bruine teint op de huid, die tussen de 5-7 dagen geleidelijk vervaagt. Deze mousse is eenvoudig aan te brengen met een zelfbruiner handschoen.

 

Marc Inbane Hyaluronic Self Tan Spray

De Marc Inbane Hyaluronic Self Tan Spray geeft de huid naast een mooie bruine teint extra voeding en hydratatie, waardoor de huidstructuur wordt verbeterd en de aanmaak van collageen in gang wordt gehouden.

Deze beste zelfbruiner gezicht kan eenvoudig met korte en snelle bewegingen op de huid worden aangebracht. De Selft Tan Spray droogt snel en na 3 uur volledig in huid getrokken en op kleur.

 

Thalgo Self Tanning Cream

Deze Thalgo Self Tanning Cream is redelijk uniek door haar mooie gel-crème structuur. Het geeft de huid een natuurlijke gouden gloed en is zeer gemakkelijk te onderhouden, omdat deze gel-crème om de 2-3 dagen opnieuw kan worden aangebracht.

 

Nouvital Selftan

De Nouvital Selftan geeft de huid een natuurlijk egale bruining zonder zon. Dit bruiningsproces komt tot stand door het actieve ingrediënt DHA. Dit is een glucose die een reactie aangaat met onze huid en tot een mooie egale bruine teint komt.

 

Maria Galland 197 Autobronzant

De zelfbruiner Maria Galland 197 Autobronzant et Corps heeft een ultralichte textuur en is hierdoor eenvoudig te verdelen over het lichaam. Het DHA is het bruiningsingrediënt die verbinding maakt met de huidcellen en deze aanzet tot het bruiningsproces. Deze beste bruin zonder zon is eenvoudig aan te brengen met de handen en kan voor onderhoud eens in de 2-3 dagen worden gebruikt.

 

TanOrganic Selftan Mousse

De TanOrganic Self Tan Mousse geeft de huid een mooi gekleurde bruine teint. Zorgt voor een sterke hydratatie, door de ingrediënten Aloë Vera en Hyaluronzuur. Hierdoor is de beste selftan niet allen een zeer goede tanning, maar ook een sterk verzorgend en voedend product.

 

Tanning top 10 kopen?

Wil je een Tanning top 10 kopen, ben je geïnteresseerd in de Tanning Top 10 van Care for Skin? Care for Skin heeft een grote keuze aan zelfbruiners top 10. Heb je advies nodig, bel of mail. Onze specialisten geven je graag advies.