Wat is de zelfbruiners top 10?

De zelfbruiners top 10 hebben we voor je op een rijtje gezet, met ieder zijn eigen kenmerken.

 

Wat is de beste zelfbruiner?

De beste zelfbruiner kiezen is lastig. Vooral als je nog nooit eerder een zelfbruiner hebt gebruikt, wil je graag de beste bruin zonder zon kiezen. Daarom vind je hieronder de beste zelfbruiners volgens onze klanten.

Wat zijn de mogelijkheden als het gaat om het type product, de structuur van het product en hoe breng je de zelfbruiner aan. De mogelijkheden op een rijtje:

  • Tanning Spray: een tanning mist die middels het rechtstreeks sprayen of met een zelfbruiner handschoen gemakkelijk is aan te brengen op het gezicht of op het lichaam.
  • Tanning Mousse: is een lichte mousse, die door zijn structuur gemakkelijk intrekt in de huid, dient te worden aangebracht met een zelfbruiner handschoen.
  • Tanning Oil: een zelfbruinende droge olie die door haar hydraterende en voedende eigenschappen de huid mooi en egaal kleurt.
  • Tanning Lotion: is als een bodylotion met zelfbruiner en geeft de huid een egale bruine teint.
  • Vegan Tanning: de tanning die geen ingrediënten van dierlijke afkomst bevat of waarvan de grondstoffen zijn getest op dieren.

 

Wat is de beste zelfbruiner voor je gezicht?

Wat de beste zelfbruiner gezicht is bepaal je uiteraard zelf. Er zijn een aantal kenmerken van een de beste zelfbruiner, die de keuze gemakkelijker kunnen maken.

Care for Skin heeft een groot assortiment van de beste selftan, hieronder een selectie van de beste zelfbruiner gezicht:

 

Oolaboo Skin Superb Silky Bronzing Mousse

Deze Oolaboo Skin Suberb Silky Bronzing Mousse is een natuurlijke tanning mousse spray waardoor de huid natuurlijk bruin wordt zonder schadelijke UV-stralen. Het zorgt voor een langdurig gebruinde kleur met een egale bronzen gloed. 

 

Bondi Sands Self Tanning Foam Dark

De Bondi Sands Self Tanning Foam Dark is een zachte mousse die snel in je huid trekt en een donkere, zomerse kleur geeft. De selftan is verrijkt met Aloë Vera en doordrenkt met de geur van kokosnoot.

 

TanOrganic Facial Selftan Oil 

De TanOrganic Facial Selftan Oil is een zelfbruinende olie speciaal voor het gezicht. Het geeft de huid een stralende, natuurlijke bruine teint zonder vette laag achter te laten.

 

Thalgo Self Tanning Cream

Deze Thalgo Self Tanning Cream is redelijk uniek door haar mooie gel-crème structuur. Het geeft de huid een natuurlijke gouden gloed en is zeer gemakkelijk te onderhouden, omdat deze gel-crème om de 2-3 dagen opnieuw kan worden aangebracht.

 

Maria Galland 197 Autobronzant

De zelfbruiner Maria Galland 197 Autobronzant et Corps heeft een ultralichte textuur en is hierdoor eenvoudig te verdelen over het lichaam. Het DHA is het bruiningsingrediënt die verbinding maakt met de huidcellen en deze aanzet tot het bruiningsproces. Deze beste bruin zonder zon is eenvoudig aan te brengen met de handen en kan voor onderhoud eens in de 2-3 dagen worden gebruikt.

 

TanOrganic Selftan Mousse

De TanOrganic Self Tan Mousse geeft de huid een mooi gekleurde bruine teint. Zorgt voor een sterke hydratatie, door de ingrediënten Aloë Vera en Hyaluronzuur. Hierdoor is de beste selftan niet allen een zeer goede tanning, maar ook een sterk verzorgend en voedend product.

 

Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Foam

De Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Foam is een tanning mousse die de huid een diepe, zomerse en gouden kleur geeft. Daarnaast wordt de huid optimaal gehydrateerd waardoor je net wat langer van je kleur kunt genieten.

 

Tanning top 10 kopen?

Bij Care for Skin kun je de producten van de Tanning Top 10 kopen, snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Wil je graag een persoonlijk advies met de producten? Neem dan contact op met de klantenservice via [email protected] of bel op werkdagen naar 085 060 7005. Onze huidspecialisten helpen je graag!