Vegan tanning

-30%
Hyaluronic Self Tan Spray
€34,95
€24,47
Facial Selftan Oil
€34,95
-10%
Pure Concentrated Self Tan Drops
€20,99
€18,89
-10%
Self Tanning Foam Dark
€21,99
€19,79
-10%
Self Tanning Foam Light/Medium
€21,99
€19,79
-10%
Self Tanning Foam Ultra Dark
€24,49
€22,04
-10%
Everyday Gradual Tanning Milk
€17,49
€15,74
Selftan Mousse
TanOrganic
€44,95
-10%
Liquid Gold Tanning Oil
€21,99
€19,79
197 Autobronzant Visage et Corps
€41,00
Facial Selftan Mist
€37,95
-10%
Liquid Gold Self Tanning Foam
€21,99
€19,79
Self Tan Oil
TanOrganic
€39,95
Self Tan Lotion
TanOrganic
€33,95
-10%
Aero Self Tanning Foam 1 Hour Express
€26,49
€23,84
-10%
Everyday Gradual Tanning Foam
€18,49
€16,64
Self Bronzing
€32,50
-10%
Self Tanning Lotion Dark
€21,99
€19,79
-10%
Aero Self Tanning Foam Dark
€26,49
€23,84
Self Tan Towels (2-pack)
€6,95
-10%
Aero Self Tanning Foam Ultra Dark
€26,99
€24,29

Wat is Vegan Tanning?

Vegan Tanning is een bruin zonder zon, die qua ingrediënten volledig vegan is. Er wordt in deze producten geen gebruik gemaakt wordt van ingrediënten van dierlijke afkomst of toevoegingen hiervan. Ook worden deze producten of ingrediënten niet getest op dieren.

 

Welke soorten Vegan Tanning zijn er?

Er zijn verschillende soorten vegan zelfbruiner, die het predikaat vegan mogen voeren. Dit varieert van de Tanning Spray, Tanning Mousse, Tanning Oil, Tanning Lotion, Tanning Drops tot Zelfbruiner Gezicht.

We lichten er een aantal voor je uit.

 

Marc Inbane Tanning

De Marc Inbane Tanning is een vegan tanning, het bevat plantaardige en voedende ingrediënten, zoals vitamine E, Aloe Vera en Ginkgo. De Marc Inbane is dus een vegan zelfbruiner, die voor alle huidtypes geschikt is, zelfs voor de meest gevoelige huid.

Naast het feit dat Marc Inbane Tanning een vegan tanning is, is deze ook nog eens vrij van parabenen en siliconen.

De Marc Inbane Tanning is verkrijgbaar in verschillende varianten: Marc Inbane Tanning Spray, Marc Inbane Tanning Mousse, Marc Inbane Tanning Drops.

 

TanOrganic Tanning

De TanOrganic Tanning is een 100% vegan tanning. Deze bruin zonder zon is daarnaast 99-100% vrij van microplastics, palmolie, synthetische hulpstoffen zoals parabenen, phenoxyethanol, maar ook chemische kleur-of geurstoffen.

De TanOrganic Tanning is verkrijgbaar in de verschillende varianten: TanOrganic Self Tan Lotion, TanOrganic Facial Selftan Mist, TanOrganic Facial Selftan Oil, TanOrganic Selftan Mousse, TanOrganic Self Tan Oil.

 

Oolaboo Tanning

De Oolaboo Tanning is een 100% vegan tanning spray, vegan mousse en vegan drops. De ingrediënten zijn dus volledig vegan en van natuurlijk herkomst, zonder enige toevoeging van schadelijke ingrediënten. De Oolaboo bruin zonder zon ontstaat door de toevoeging van de twee bronzers: DHA en Erythrulose. Deze twee niet schadelijke bestanddelen reageren met de eiwit van de bovenst laag van de huid, waardoor na 3-4 een natuurlijk bronzing ontstaat die tot maar liefst een week houdbaar is.

Oolaboo Tanning is verkrijgbaar in verschillende varianten: Oolaboo Skin Superb Organic Spray-on Bronzer, Oolaboo Skin Superb Organic Silky Bronzing Mousse, Oolaboo Skin Superb Sun Kissed Drops.

 

Maria Galland 197 Autobronzant

De Maria Galland 197 Autobronzant Visage et Corps is de 100% vegan zelfbruiner van Maria Galland, voor zowel het gezicht als het lichaam. Deze bruin zonder zon heeft een lichte textuur en geeft de huid een natuurlijke teint zonder intensieve blootstelling aan de zon.

 

Medex Self Bronzing

De Medex Self Bronzing is een 100% vegan zelfbruiner die de huid een natuurlijke teint geeft, zonder dat de zon eraan te pas komt. Deze natural self tanner is geschikt voor zowel het lichaam als het gezicht en geeft na 4 uur al een zichtbaar effect. Dihydroxyaceton en Erythrulose, deze twee bronzers geven de huid een diepe, gebruinde teint met een natuurlijke uitstraling.

 

Indeed Labs Bronzing Drops

Deze vegan zelfbruiner druppels gezicht, de Indeed Labs Nanobronze Bronzing Drops geven je huid een sunkissed glow, zonder de schade van de zon. De vegan zelfbruiner drops geven de huid direct resultaat, een goede hydratatie doordat natuurlijke extracten worden gecombineerd met het ultra-hydraterend hyaluronzuur.

 

Wat zijn de voordelen van vegan tanning?

Vegan tanning is een 100% natuurlijk, plantaardig product, waarbij geen gebruik wordt gemaakt van ingrediënten van dierlijke afkomst of toevoegingen hiervan. Ook worden deze producten, maar ook de grondstoffen niet getest op dieren. Voor degene die het veganisme als persoonlijk levenswijze heeft aangenomen, zijn de vegan tanning producten geschikt. Het voordeel van vegan tanning is ernaar te streven om geen dieren te gebruiken voor het tot stand komen van deze producten. 

 

Vegan Tanning kopen?

Op zoek naar Vegan Tanning? Care for Skin heeft een groot assortiment aan Tanning producten die 100% vegan zijn. Heb je advies nodig? Bel of mail gerust met een van onze specialisten, we staan graag voor je klaar.