Zelfbruiner gezicht

197 Autobronzant Visage et Corps
€41,00
Facial Selftan Mist
€37,95
-10%
Pure Concentrated Self Tan Drops
€20,99
€18,89

 

Wat is een zelfbruiner gezicht

Een zelfbruiner gezicht zijn veelal tanning drops die eenvoudig gemengd kunnen worden met je dagelijkse dagcrème of nachtcrème. Tegelijk bestaan er ook zelfbruiner gezicht op basis van een spray of mist. De bruin zonder zon gezicht geeft het gelaat een natuurlijk ogende en langdurige gloed, waarbij hydratatie, bescherming en volle stralende huid voorop staat.

 

Welke soorten zelfbruiner gezicht zijn er?

Ben je op zoek naar een goede zelfbruiner gezicht die de huid optimaal hydrateert, voedt en eenvoudig is te gebruiken? Kies dan voor een zelfbruiner gezicht in de vorm van bronzing drops, ook wel tanning drops genoemd of een spray die je eenvoudig over je gelaat en hals kunt sprayen.

Hieronder laten we je de mogelijkheden zien.

TanOrganic Facial selftan mist

De TanOrganic Facial Selftan Mist is een zelfbruiner voor gezicht, hals en decolleté. Het heeft een korte droogtijd en is eenvoudig te gebruiken, door geleidelijk over het gezicht, hals en decolleté te sprayen. Na ongeveer 4-8 uur is het resultaat volledig zichtbaar. Deze selftan mist kan zowel voor het slapen gaan als overdag worden gebruikt op een gereinigde huid. Let daarbij op dat de inwerktijd nodig is, alvorens een dagcrème of nachtcrème wordt aangebracht.

TanOrganic Facial Selftan Oil

Deze zelfbruiner olie is een self tan gezicht, speciaal gericht op de gezichtshuid. Het geeft deze huid een natuurlijk gebruinde teint, zonder een vette waas achter te laten. De TanOrganic Facial Selftan Oil is geschikt voor alle huidtypes, zowel voor de drogere als de meest gevoelige huid. De Aloë Vera die in deze selftan is verwerkt, zal de huid een optimale en een diepe hydratatie geven.

Indeed Labs Nanobronze Bronzing Drops

Deze zelfbruiner druppels gezicht, de Indeed Labs Nanobronze Bronzing Drops geven je huid een sunkissed glow, zonder de schade van de zon. Deze tanning drops geven de huid direct resultaat, een goede hydratatie doordat natuurlijke extracten worden gecombineerd met het ultra-hydraterend hyaluronzuur.

Marc Inbane Tanning Drops

Bronzing drops zijn heel eenvoudig toe te voegen aan je dagelijkse dagcrème en nachtcrème. Van de Marc Inbane Tanning Drops heb je 1-2 druppels per week nodig voor een licht gebruinde teint, wil je een iets donkerder teint, herhaal dit om de dag of gebruik 3-4 druppels per week.

 

Hoe gebruik je een zelfbruiner gezicht?

Een spray mist of de tanning drops zijn beide eenvoudig in gebruik.

  1. Exfoliëren.
    Geef je gezichtshuid een scrub, met daarbij de focus op de drogere plekken. Denk daarbij aan de ellebogen, knieën en zijkant enkels. Hiervoor kun je een lichte body scrub, een peeling of de Bondi Sands Exfoliating Mitt gebruiken. Deze handschoen verwijdert dode en droge huidcellen.
  2. Zelfbruiner gezicht aanbrengen.
    Breng de spray mist door met een afstand van 15 cm geleidelijk over het gezicht te sprayen, voor het uitwrijven of een goede verdeling, maar dan gebruik van een zelfbruiner handschoen De tanning drops kunnen worden toegevoegd aan je reguliere dagcrème of nachtcrème.
  3. Droogtijd.
    De zelfbruiner gezicht, zowel de spray mist als de Tanning Drops heeft een droogtijd van ongeveer 10-15 minuten en hoeft niet afgespoeld te worden. Laat de zelfbruiner gezicht goed inwerken, alvorens je ermee gaat douchen of zwemmen (ongeveer 6-8 uur).

 

Wat zijn de voordelen van een zelfbruiner gezicht?

Een zelfbruiner gezicht is heel eenvoudig in gebruik en staat garant voor een natuurlijke teint, waarvan je de sterkte zelf kunt bepalen, door 1-2 of meerdere druppels toe te voegen aan je dagcrème of nachtcrème. De kleur is dus op te bouwen, tegelijk bevat de bruin zonder zon gezicht ingrediënten die zorgen voor een optimale hydratatie en een natuurlijke bruining. Ook de toevoeging van Vitamine C is van grote waarde, omdat deze vitamine de aanmaak van het collageen bindweefsel ondersteunt, beschermt tegen zonschade. Dit werkt positief uit op de fijne lijntjes, acne en de aanmaak van pigmentatie.

 

Zelfbruiner gezicht kopen

Zelfbruiner gezicht kun je kopen bij Care for Skin. Care for Skin heeft een uitgebreid assortiment tanning drops en tanning spray voor het gezicht. Heb je advies nodig? Bel of mail gerust met een van onze specialisten, we staan graag voor je klaar.