Zelfbruiner gezicht

De meeste zelfbruiners zijn geschikt voor zowel gezicht als lichaam. Maar ik ben specifiek gemaakt voor je gezicht. Je kunt mij mengen met je huidverzorging of spray mij met gemak over je huidverzorging heen voor een natuurlijke, zomerse kleur. 

197 Autobronzant Visage et Corps
€36,90
Facial Selftan Mist
€37,95
Facial Selftan Oil
€34,95
Pure Self Tanning Face Mist
€18,89
Self Tan Lotion
TanOrganic
€33,95
Self Tan Oil
TanOrganic
€39,95

Wat is een zelfbruiner gezicht?

Een zelfbruiner gezicht bevat een tanning product dat je gezicht een natuurlijke, bruine kleur geeft. Zo bestaan er bijvoorbeeld tanning drops die eenvoudig gemengd kunnen worden met je dagcrème, nachtcrème of gezichtscrème. Daarnaast bestaan er ook zelfbruiners voor het gezicht op basis van een spray of mist. Deze bruin zonder zon producten geeft het gelaat een natuurlijk ogende en langdurige gloed, waarbij hydratatie, bescherming en volle stralende huid voorop staat.

 

Welke soorten zelfbruiner gezicht zijn er?

Zoals hierboven genoemd zijn er dus meerdere soorten zelfbruiners voor het gezicht. Zelfbruiner gezicht zijn verkrijgbaar in de vorm van druppels maar bijvoorbeeld ook in sprayvorm. Daarnaast zijn er nog meer zelfbruiners in ons assortiment die je huid voorzien van een zomerse, bruine kleur. Bekijk ook eens zelfbruiner spraytanning oiltanning mousse.

 

Beste zelfbruiner gezicht

Wij hebben onze 3 favoriete beste zelfbruiner gezicht voor je op een rijtje gezet:

TanOrganic Facial selftan mist

De TanOrganic Facial Selftan Mist is een zelfbruiner voor gezicht, hals en decolleté. Het heeft een korte droogtijd en is eenvoudig te gebruiken, door geleidelijk over het gezicht, hals en decolleté te sprayen. Na ongeveer 4-8 uur is het resultaat volledig zichtbaar. Deze selftan mist kan zowel voor het slapen gaan als overdag worden gebruikt op een gereinigde huid. Let daarbij op dat de inwerktijd nodig is, alvorens een dagcrème of nachtcrème wordt aangebracht.

Indeed Labs Nanobronze Bronzing Drops

Deze zelfbruiner druppels gezicht, de Indeed Labs Nanobronze Bronzing Drops geven je huid een sunkissed glow, zonder de schade van de zon. Deze tanning drops geven de huid direct resultaat, een goede hydratatie doordat natuurlijke extracten worden gecombineerd met het ultra-hydraterend hyaluronzuur.

Bondi Sands Pure Concentrated Self Tan Drops

Combineer Bondi Sands Pure Concentrated Self Tan Drops samen met een paar druppels met je favoriete dag- of nachtverzorging voor een natuurlijk gebruinde teint. Ideaal voor dagelijks gebruik. 

 

Hoe gebruik je een zelfbruiner gezicht?

Een spray mist of de tanning drops zijn beide eenvoudig in gebruik.

 1. Exfoliëren.
  Geef je gezichtshuid een scrub, met daarbij de focus op de drogere plekken. Denk daarbij aan de ellebogen, knieën en zijkant enkels. Hiervoor kun je een lichte body scrub, een peeling of de Bondi Sands Exfoliating Mitt gebruiken. Deze handschoen verwijdert dode en droge huidcellen.
 2. Zelfbruiner gezicht aanbrengen.
  Breng de spray mist door met een afstand van 15 cm geleidelijk over het gezicht te sprayen, voor het uitwrijven of een goede verdeling, maar dan gebruik van een zelfbruiner handschoen De tanning drops kunnen worden toegevoegd aan je reguliere dagcrème of nachtcrème.
 3. Droogtijd.
  De zelfbruiner gezicht, zowel de spray mist als de Tanning Drops heeft een droogtijd van ongeveer 10-15 minuten en hoeft niet afgespoeld te worden. Laat de zelfbruiner gezicht goed inwerken, alvorens je ermee gaat douchen of zwemmen (ongeveer 6-8 uur).

 

Wat zijn de voordelen van een zelfbruiner gezicht?

 • Een zelfbruiner gezicht is heel eenvoudig in gebruik.
 • Het staat garant voor een natuurlijke teint, waarvan je de sterkte zelf kunt bepalen.
 • Tegelijk bevat de bruin zonder zon gezicht, ingrediënten die niet alleen zorgen voor een natuurlijk bruin kleurtje maar ook voor optimale hydratatie.

 

Zelfbruiner gezicht kopen

Zelfbruiner gezicht is eenvoudig te bestellen bij Care for Skin. Wil je graag een passend advies met de producten? Neem dan contact op met de klantenservice via [email protected] of bel op werkdagen naar 085 060 7005. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes voorzien jou graag van een passend huidadvies.

 

Voor meer info over zelfbruiners, lees ook:

Hoe werkt een zelfbruiner?

Scheren en zelfbruiner

Top 10 Tanning

10 tips bij het gebruik van een zelfbruiner