Droog haar

Iedereen heeft er wel een last van, droog haar! Wij hebben een aantal producten die zowel geschikt zijn voor jouw huid als haar. De Fluide de Beauté No. 14 is een perfect product om tevens op lichaam en/of haar aan te brengen. Breng de fluide aan op de haren en laat het 20 minuten inwerken, daarna uitspoelen. Een perfect haarmasker dat de haren voedt, laat glanzen en makkelijk in model laat brengen. 

De Grooming Lotion is een lichtgewicht en veelzijdige lotion die de haren een lichte glans geeft en voorziet van een goede hold. De Grooming Lotion kan gebruikt worden als een pre-stylingsproduct of als een los stylingsproduct.

Gebruik je de Grooming Lotion als pre-stylingsproduct, dan breng je deze aan op vochtig haar en f̦ohn je de haren in model, zodoende krijgt je haar meer volume en een betere hold. Ideaal voor grote kuifen. Daarna kun je je haren stylen met een Pomade of Clay. 

Geen producten gevonden...
Er zijn helaas geen producten gevonden op deze pagina. Ga terug naar de vorige pagina of neem een kijkje naar onze bestsellers.